Hocam ben wsreborn da kullanıyorum lol gireceğim zaman vanguard ı kapatıyorum. Valorant gireceğim zaman ise loaderi silip temp den de siliyorum. Loader masaüstünde kalsa bir sıkıntı olur mu valorant için?Bunların hepsi muhtemel , daha önce loader flaglenmişti mesela . Eğer hile kullanıyorsan illa bir gün ban yersin.Chamsın private i şuan ud ve kolay kolay banlatmaz
bro 3 maç sonunda banlıyorlar bi kez daha denemek iste 1 maç sonra cihaz banı yiyosun riski oldukça yüksekHocam ben wsreborn da kullanıyorum lol gireceğim zaman vanguard ı kapatıyorum. Valorant gireceğim zaman ise loaderi silip temp den de siliyorum. Loader masaüstünde kalsa bir sıkıntı olur mu valorant için?
Merhaba arkadaşlar ben valorant dword chams hilesini kullanmak istiyorum kullanırsam ban yer miyim? Bi de loader masaüstünde durursa van guard bunu algılayıp ban atabilir mi?E
Private olanı kullan diğerinde ban yersinMerhaba arkadaşlar ben valorant dword chams hilesini kullanmak istiyorum kullanırsam ban yer miyim? Bi de loader masaüstünde durursa van guard bunu algılayıp ban atabilir mi?
evet bunun ban riski çok fazlachamps in dt oldugu soleyen cok sanırım report yemesende sistemsel ban yiyorsun kral
kanka onaylı üye değilsin daha nasıl kullanıp dia 3 oldunknk belli etmede oynarsan yeme ihtimali az ben dia 3 oldum
kanka onaylı üye değilsin nasıl kullandında ban attıban atıyo bende attı