Valorant dword chams hilesinden ban yer miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
senin dediğin mantık cs kanka burda yanlış bilmiyorsam raport edilince ekran görüntün kaydediliyor sonra hwid yiyorsun
Ya onu bilmiyorum da rapordan dolayı inceleyip ban atıyorlar. Program yakalanıyor mu onu bilmem ama fazla rapordan yiyebiliyosun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum dikkatsiz kullanırsan ve abartırsan ban yiyebilirsin biraz daha legit oynamaya çalış

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
yersin aga hwid çünkü free hile yani legit de oynasan algılar riot

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben valorant dword chams hilesini kullanmak istiyorum kullanırsam ban yer miyim? Bi de loader masaüstünde durursa van guard bunu algılayıp ban atabilir mi?
Bi hafta sonra spoofer istersin Valorant çok sıkıntı ben bulaşmıyorum hiç hocam tavsiye etmem.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk valorant ın güvenliği iyi bir kaç maç attıktan sonra banlanıyorun ben bir ke z banLANMIŞTİM

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
yemezsin kral legit oynaıp belli etmezsen tabi

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yuksek ihtimal yersin acımazlar fazla kisi kullaniyor suanda o yuzden cabuk algilaniyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yersin ben yalan olmasın ya ikinci ya üçüncü maçtan sonra HWİD yedim 4 ay sonra açılcak banım bi iki ay var açılmasına

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ban kaldırmadan anlamıyorsan bulaşma hiç kanka.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben valorant dword chams hilesini kullanmak istiyorum kullanırsam ban yer miyim? Bi de loader masaüstünde durursa van guard bunu algılayıp ban atabilir mi?
masaüstünde durursa algılayabiliyor kullanmadan girmeme rağmen ban yemiştim bi kere

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
masaüstünde durmasa bile ban yiyorsun malesef
yok ya reis öyle değil hile programını açmıştım sonra bi oyun hilesine başlatmıştım oyuna girmekten vazgeçip çıkmıştım masaüstünde duran programdan dolayı ban yedim ben rardakilerden yemedim yani kısacası hileyi kullanmazken hileden ban yedim

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben dai 1 e kadar çıktım hesap 40 seviye ban yemedim ve arkaplanda su an oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...