Onaylı Üye
Ya onu bilmiyorum da rapordan dolayı inceleyip ban atıyorlar. Program yakalanıyor mu onu bilmem ama fazla rapordan yiyebiliyosunsenin dediğin mantık cs kanka burda yanlış bilmiyorsam raport edilince ekran görüntün kaydediliyor sonra hwid yiyorsun
evet 1 maçta 4 rapor yesen bile ban yiyosun diye biliyorumYa onu bilmiyorum da rapordan dolayı inceleyip ban atıyorlar. Program yakalanıyor mu onu bilmem ama fazla rapordan yiyebiliyosun
malesef 50 yorumluk hile ban yedirtiyor ama private olanı çok kişi kullanmadığı için çok düşük ihtimalyersin aga hwid çünkü free hile yani legit de oynasan algılar riot
Bi hafta sonra spoofer istersin Valorant çok sıkıntı ben bulaşmıyorum hiç hocam tavsiye etmem.Merhaba arkadaşlar ben valorant dword chams hilesini kullanmak istiyorum kullanırsam ban yer miyim? Bi de loader masaüstünde durursa van guard bunu algılayıp ban atabilir mi?
legit bile oynasan yiyosun kankayemezsin kral legit oynaıp belli etmezsen tabi
masaüstünde durursa algılayabiliyor kullanmadan girmeme rağmen ban yemiştim bi kereMerhaba arkadaşlar ben valorant dword chams hilesini kullanmak istiyorum kullanırsam ban yer miyim? Bi de loader masaüstünde durursa van guard bunu algılayıp ban atabilir mi?
kanka her hilede ban riski var onu göze alıp oynamalısınMerhaba arkadaşlar ben valorant dword chams hilesini kullanmak istiyorum kullanırsam ban yer miyim? Bi de loader masaüstünde durursa van guard bunu algılayıp ban atabilir mi?
masaüstünde durmasa bile ban yiyorsun malesefmasaüstünde durursa algılayabiliyor kullanmadan girmeme rağmen ban yemiştim bi kere
yok ya reis öyle değil hile programını açmıştım sonra bi oyun hilesine başlatmıştım oyuna girmekten vazgeçip çıkmıştım masaüstünde duran programdan dolayı ban yedim ben rardakilerden yemedim yani kısacası hileyi kullanmazken hileden ban yedimmasaüstünde durmasa bile ban yiyorsun malesef
evet bana aynısı olduchamps in dt oldugu soleyen cok sanırım report yemesende sistemsel ban yiyorsun kral
ben dai 1 e kadar çıktım hesap 40 seviye ban yemedim ve arkaplanda su an oynuyorumMerhaba arkadaşlar ben valorant dword chams hilesini kullanmak istiyorum kullanırsam ban yer miyim? Bi de loader masaüstünde durursa van guard bunu algılayıp ban atabilir mi?
evet şuan ban attırıyor dikkat edinevet bana aynısı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?