Onaylı Üye
bir kaç ay çok yuksek bir süre smoke ve pref cıkmassan cok sorun olmazSelam arkadaşlar, size Valorant Dword Hack hakkında birkaç sorum var.
1. Hilenin %100 ban verdiğini duydum, belli etsende etmesende gerekirse birkaç ay sonra bile mutlaka ban yiyeceğimi söylediler. Bu ne kadar doğru acaba?
2. Bu hileyi kullanarak en fazla hangi ranka kadar çıktınız? Ban yedinizmi ?
3. Hileyi tam olarak nasıl kullanmalıyım? (ÖR: Ara sıra smoke arkasından vursam sorun olurmu?)
1. Sen legit oynasan bile hile detected olup injectlediğin an ban atabilir. Süper üye grubunda olmasının sebebi detected olmasının az da olsa önüne geçmektir. Yetkililer kesin bir süre vermese de 1-4 ay arasında ban wave gelebilir. Kısacası hilenin ne kadar çok kullanıcısı olursa ban o kadar hızlı gelir. (Windsharp örneği)
2. Forumda okuduklarıma göre Hileyi kullananlar Yücelik 2,3 ranklarında takılıyor.
3. Legit bir şekilde oynamalısın. Adamların göründüğü yerlere aimini götürme report yersin. Arada sırada normal bir şekilde smoke tara.
İyi forumlar.
Peki arkadaşlar mesela şuan hile "Undetected" kategorisinde yer alıyor. Ben eğer şimdi hile kullanıp birdaha kullanmazsam, ban wave geldiğinde bende ban yermiyim ?bir kaç ay çok yuksek bir süre smoke ve pref cıkmassan cok sorun olmaz
Yemezsin. Detected olduğunda injectlersen ban yersin.Peki arkadaşlar mesela şuan hile "Undetected" kategorisinde yer alıyor. Ben eğer şimdi hile kullanıp birdaha kullanmazsam, ban wave geldiğinde bende ban yermiyim ?
hwid mi attı?legit ile immo 2 olmuştum geçen günlerde gelen güncelleme ile fix yemişti diye direkt ban yedim yoksa sorunu yok hilenin
aynen hwid attı.hwid mi attı?
Hile guncelleneli 1 ay olmadi sana kim dedi mutlaka 1 ay sonra banlanir diye tam olarak?Selam arkadaşlar, size Valorant Dword Hack hakkında birkaç sorum var.
1. Hilenin %100 ban verdiğini duydum, belli etsende etmesende gerekirse birkaç ay sonra bile mutlaka ban yiyeceğimi söylediler. Bu ne kadar doğru acaba?
3. Hileyi tam olarak nasıl kullanmalıyım? (ÖR: Ara sıra smoke arkasından vursam sorun olurmu?)
1. Hileyi çıktığından beri oynuyorum aimi adamlara koymuyorum. Her raundu alabilecekken salıyorum ki belli olmasın.Selam arkadaşlar, size Valorant Dword Hack hakkında birkaç sorum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?