Legit oynarsan sorun olmaz. Hwid banın var mı şuan ? Daha önce ban yemis miydin herhangi bir hileden ?valorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle
şuan hwid banım yok ama geçtiğimiz haziran ayında 3 ay hwid ban yemiştim ama spoofer ile açmıştımLegit oynarsan sorun olmaz. Hwid banın var mı şuan ? Daha önce ban yemis miydin herhangi bir hileden ?
Valo oynuyor musun ? Oynuyorsan kac gündür oynuyorsun ? Kullandigi spoofer public yöntemler ise acamazsın kolay kolay.şuan hwid banım yok ama geçtiğimiz haziran ayında 3 ay hwid ban yemiştim ama spoofer ile açmıştım
evet oynuyorum yaklaşık 1 yıl oldu ama 2 hafta önce oyunu sildimValo oynuyor musun ? Oynuyorsan kac gündür oynuyorsun ? Kullandigi spoofer public yöntemler ise acamazsın kolay kolay.
kullandığım spoofer baya eski zaten eyer hile ile oynamaya karar verirsem başka spoofer aramaya başlayacağımValo oynuyor musun ? Oynuyorsan kac gündür oynuyorsun ? Kullandigi spoofer public yöntemler ise acamazsın kolay kolay.
sağol knk teşekkür ederimLegiit oyna knk kolqy rank kasarsin
Legit oynadığın takdirde sorun yaşatmaz ancak üreticinin de söylediği gibi gün içerisinde çolça maça girme yoksa kara listeye düşersin ve sorun yaratabilir senin adınavalorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle
valla kanka çok fazla çıkamazsın bence acanaksan eğlenmeye bak çok uzun götürmez kekvalorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle
hwhid üzerinden ban yer ip de yiyebilirşimdi legit oynamaya alışık değilim yeni hesap açıp orda legit oynama alışmayı denesem diğer hesaplarım ip üzerinden ban yer mi
legit oynamaya alışık değilim riske girmeye gerek yok o zamanhwhid üzerinden ban yer ip de yiyebilir
bence de yok ben valo da açmam 100 tl hack olsa bile banlatıyorlegit oynamaya alışık değilim riske girmeye gerek yok o zaman