valorant dword hilesi kaç günde ban yedirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
valorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
valorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle
Legit oynarsan sorun olmaz. Hwid banın var mı şuan ? Daha önce ban yemis miydin herhangi bir hileden ?

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
ben 2 gündür oynuyorum sıkıntısız şuan kullanılabilir .

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Valo oynuyor musun ? Oynuyorsan kac gündür oynuyorsun ? Kullandigi spoofer public yöntemler ise acamazsın kolay kolay.
evet oynuyorum yaklaşık 1 yıl oldu ama 2 hafta önce oyunu sildim
Post automatically merged:

Valo oynuyor musun ? Oynuyorsan kac gündür oynuyorsun ? Kullandigi spoofer public yöntemler ise acamazsın kolay kolay.
kullandığım spoofer baya eski zaten eyer hile ile oynamaya karar verirsem başka spoofer aramaya başlayacağım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Legit oynarsan yemezsin çok zor bi ihtimal, bizim arkadaş immo1 oldu sadece wallhack ile legit oynayarak.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Legit oynarsan kasarsın ya pusan adamları cuk diye bulmadığın sürece sıkıntı olmaz xd

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
asla ban atmıyor 2 senedir oynuyorum

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben hwid ban yemiştim spof ile açtım ve 3 gün sonra tekrar ban yedim ama biraz abarttım yani report yemiştim

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Legit oynadığın takdirde sorun yaşatmaz ancak üreticinin de söylediği gibi gün içerisinde çolça maça girme yoksa kara listeye düşersin ve sorun yaratabilir senin adına

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yaklaış 1 haftadır hileyle oynuyorum bende her hangi bir sorun yok ama pek belli etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...