Üye
haklısın ya sadece riskten başka birşey değil ama karşıya gelen hilelerde oyundan bıktırıyor bir süre sonrabence de yok ben valo da açmam 100 tl hack olsa bile banlatıyor
haklısın ya sadece riskten başka birşey değil ama karşıya gelen hilelerde oyundan bıktırıyor bir süre sonrabence de yok ben valo da açmam 100 tl hack olsa bile banlatıyor
Bu sana bağlı 3 günde olabilir 3 ayda fakat hile detected olursa anında ban atar.valorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle
Knk belli etmediğin sürece kolay kolay ban yemezsin adamlar kaliteli yapıyor ben çoğu oyunda hilelerini kullandım hiçbirinde ban yemedim yeterki çok belli etmevalorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle
dostum belli etmedin sürece hiç birşeycik olmazvalorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle
Legit oynarsan sorun olmaz. Hwid banın var mı şuan ? Daha önce ban yemis miydin herhangi bir hileden ?valorant dword hilesiyle rank kasmak istiyorum kaç günde ban yerim veya yer miyim ban ve sizce hangi ranka kadar çıkabilirim hileyle