- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
işte hırsa kapılıp abarttıysa normalOyun zaten diğerlerine göre basit. Çok belli etmeden sadece izleme ile oynamalısın.
Ben yeni başladım. Tam olarak rakibe sıkmasam da vuruş rakibe gidiyor gibi gibi.işte hırsa kapılıp abarttıysa normal
hileli miBen yeni başladım. Tam olarak rakibe sıkmasam da vuruş rakibe gidiyor gibi gibi.
Yoo hile yok. Daha o seviyeye gelemedik.hileli mi
rakibe sıkmadan nasıl rakibe gidiyorYoo hile yok. Daha o seviyeye gelemedik.
Silahların bazıları öyle sanırım. Teknik olarak ne diyorlar bilmiyorum. Mermi hacmi büyük herhalde. Biraz yakına sıksam da vuruyor bence.rakibe sıkmadan nasıl rakibe gidiyor
bozuk valonun aimiSilahların bazıları öyle sanırım. Teknik olarak ne diyorlar bilmiyorum. Mermi hacmi büyük herhalde. Biraz yakına sıksam da vuruyor bence.
Bence de.bozuk valonun aimi
sıkılırsın ilerdeBence de.Oyunun efektleri, yetenek olayı ilgimi çekti diye başladım.
bozuk valonun aimi
128 tick farkı hocam cs mi oynuyordunuz daha önce ?Bence de.Oyunun efektleri, yetenek olayı ilgimi çekti diye başladım.
Evet. cs1.5, cs1.6, wolftü, csgo uzun yıllardır fps oynuyorum.128 tick farkı hocam cs mi oynuyordunuz daha önce ?
Hocam şimdi csgo sunucularında tickrate 64 adama hs sıktığın zaman farketmişsindir belki hafif delaylı ölüyor o 64 tickrate olduğu için valoda ise durum farklı 128 tickrate olduğundan dolayı adama sıktığın an gider.Evet. cs1.5, cs1.6, wolftü, csgo uzun yıllardır fps oynuyorum.O dediğin tam olarak ne oluyor?
Bende çoluk çocuk adam vurdum diyerekten oyunu sevsinler diye öyle bir ayar yapmışlar sandım.Hocam şimdi csgo sunucularında tickrate 64 adama hs sıktığın zaman farketmişsindir belki hafif delaylı ölüyor o 64 tickrate olduğu için valoda ise durum farklı 128 tickrate olduğundan dolayı adama sıktığın an gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?