Valorant Dword Hack Detected Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende çoluk çocuk adam vurdum diyerekten oyunu sevsinler diye öyle bir ayar yapmışlar sandım. :D :D
:D dediğim gibi yenilenme hızı 64 ise çok hafif delaylı gider adamı vurmada bazı yerlerde problem olur 128 de direkt ölür. Gerçi çoğu kişi bir ara csgo dan valo ya sırf bunun için geçtim diyordu :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
:D dediğim gibi yenilenme hızı 64 ise çok hafif delaylı gider adamı vurmada bazı yerlerde problem olur 128 de direkt ölür. Gerçi çoğu kişi bir ara csgo dan valo ya sırf bunun için geçtim diyordu :D
Anladım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için. :)

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
hile hala safe tamamen oynanış şekliyle ilgili detect oldugu anda kapatırız.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
1. gün 2 maç attım, 2. gün 2. maçın son roundunda banladı. Acaba hile detect mi?

Yalnız ilk HWID yiyişimde; VAN152 verdi. Bu bildiğim kadarı ile; Vanguard tarafından tespit edilip otomatik HWID ban atan. 2. ban yememde VAL5 verdi. Bu ise; Yediğiniz reportlara göre incelenip HWID ban atması. Ben son oyunda aşırı belli ettim, çok report yedim. Bir daha spoof atıp tekrar deneyeceğim.
Kanka şöyle ki HWID ban olduğunda spoof yarım yamalak yapılırsa Oyuna erişebiliyorsun zaten ortalama 1 saat içinde de ban yiyorsun gecikmeli ban geliyor olabilir hwid banından dolayı hile detect mi konusunda evet detect bu konuda post atan ilk kişi değilsin bakabilirsin ha gerçekten UD ise de spooferın tam spooflayamadığı için gecikmeli ban alıyorsundur.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
Kanka şöyle ki HWID ban olduğunda spoof yarım yamalak yapılırsa Oyuna erişebiliyorsun zaten ortalama 1 saat içinde de ban yiyorsun gecikmeli ban geliyor olabilir hwid banından dolayı hile detect mi konusunda evet detect bu konuda post atan ilk kişi değilsin bakabilirsin ha gerçekten UD ise de spooferın tam spooflayamadığı için gecikmeli ban alıyorsundur.
yüksek ihtimalle öyle spoof atıp hilesiz denesin.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hileyi legit oynamanız gerekiyor öyle baka baka çıkarsanız yersiniz tabi ban

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka şu legit oyna sıkıntı çıkmaz diyenleri anlamıyorum zaten hilesiz 15 20 vuruyorum hileyle 25 30 vurmucaksam ne anlamı kalıyo :D Duvara baka baka çıkmıyorum sadece adamın çıkacağı yere aim koyuyorum çıktığı zaman da vuruyorum legit oyna diyen arkadaşlar sanırım hileyle 15 vurup aynı ligde kalmaya devam edicekler xd

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka şu legit oyna sıkıntı çıkmaz diyenleri anlamıyorum zaten hilesiz 15 20 vuruyorum hileyle 25 30 vurmucaksam ne anlamı kalıyo :D Duvara baka baka çıkmıyorum sadece adamın çıkacağı yere aim koyuyorum çıktığı zaman da vuruyorum legit oyna diyen arkadaşlar sanırım hileyle 15 vurup aynı ligde kalmaya devam edicekler xd
Bende bunu anlatamıyorum işte kanka insanlara resmen iç sesime kulak olmuşsun valorant %60 şans oyunu, bazen 30 kill top fragger de olsan kaybediyorsun.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
:pooh::pooh:duvara bakıp adamı görmemezlikten gelmeni istiyorlar yoksa legit olmaz:kekw::kekw: go br

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum Hile detected Olsa 6 Maç Bile Atamazssın 1 Günde Demekki Siz Belli Ediyorsunuz Hile detected Değil

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Beli etmez isen sorun olmaz senin yapacağın iş o detect değil

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
detect olsa yazarlar arkadaşlar forumda öyle şey olmaz

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
detected olunca direk forumda yazıyo zaten legit oynarsanız ban yemessiniz muhtemelen

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bana 2 gün önce VAL 5 attı o gün 5 el attım baktım hwid değil çıktım, dün ise oyuna girmeden 152 verdi bence detected bir anda ban yedi herkes

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
legıt oyna + aımbot kullanma yeterlı hocam. adamı goruyorsun dıye dırek ustune zıplarsan yersın. fazla kıll almaya degıl raundu kazanmaya bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...