Valorant Dword hack esp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
evet o tarz şeyler olabilir arada illahaki belli olur fakat tek başına girdiğin zaman legit oynayınca bile maç kazanmak zor takım troll geliyor belli etmemek için fazla adam vuramıyorum sen duo falan mı giriyosun tek girerek mi immortal oldun
duo trio veya solo farketmiyor. hilesiz duo ile oynadım. info vererek ama hile bazen tekliyor. eski konumunu gösterdiği için. duona sürekli güncel info salamıyosun. bunun en iyisi aşırı legit oynayan 2 hile. aşırı legit nasıl biliyor musun. benim kariyerde cok fazla maç var hileyle 6 vurmuşum. şaka değil bilerek de satmadım. takım çer çöp. sen hileli vuruşlar peekler atarsın ama o takım o raundu zaten kaybediyor. bunlar için gerek yok hileden rapor yemeye. 1 2 el bela alsan yine loose alacaksın takım yüzünden. takım sayesinde 25 + vurdugum da oluyor. takım sayesinde 6 vurdugum da oluyor.

ve özellikle entry almamaya çalışıyorum. breach gibi omen gibi oynuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
düşmanın çıkacağı yere veyahut sabit olarak durduğu yere peek atarsan bariz bir şekilde ban yersin sadece fazla belli etmeden oynamaya çalış hepsi bu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka ben bu sitede uzun süredir hile kullanıyorum bazen güncelleme oluyor o yüzden günlük olarak indirip legit oynarsan ban yeme ihtimalin dahada azalır tabi vac yememe garantisini kimse veremez o yüzden sen bilirsin

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
duo trio veya solo farketmiyor. hilesiz duo ile oynadım. info vererek ama hile bazen tekliyor. eski konumunu gösterdiği için. duona sürekli güncel info salamıyosun. bunun en iyisi aşırı legit oynayan 2 hile. aşırı legit nasıl biliyor musun. benim kariyerde cok fazla maç var hileyle 6 vurmuşum. şaka değil bilerek de satmadım. takım çer çöp. sen hileli vuruşlar peekler atarsın ama o takım o raundu zaten kaybediyor. bunlar için gerek yok hileden rapor yemeye. 1 2 el bela alsan yine loose alacaksın takım yüzünden. takım sayesinde 25 + vurdugum da oluyor. takım sayesinde 6 vurdugum da oluyor.

ve özellikle entry almamaya çalışıyorum. breach gibi omen gibi oynuyorum.
kaç oyun atıyorsun peki 5i geçiyor musun

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kaç oyun atıyorsun peki 5i geçiyor musun
normalde oynadığım saatler işlerden dolayı 2 saat falan ne kadar maç sığarsa. ama haftasonları falan 5 ten fazla oynadığım oluyor. olay yediğin rapor sayısıyla alakalı. eski duom da aynı hileden kullanıyordu o agresif oynadı. rapor fazlalığından hilesiz girdiğinde ban yedi. Belirli bir rapor sayısına ulaştığında maçların izleniyor. Cs de bazı hilelerde observerları gösteriyor. çok rep yediğinde GOtv adında bir bot geliyordu mesela görebiliyordun. onun mantığı gibi düşün.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam report yemeden fazla belli etmeden aim botsuz sadece esp ile oynarsanız genelde uzun bir süre yemiyorsunuz ama yinede asıl hesabınızda kullanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...