2 oyun da büyük şanssızlık denemeye korkar oldum, uğraşmak istemiyorum spoffer ileŞikayetlerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Aylardır kullanan ve yasaklanmayan kişiler var. bazıları sadece 2 oyun oynayıp HWID aldı.....
2 oyun da büyük şanssızlık denemeye korkar oldum, uğraşmak istemiyorum spoffer ileŞikayetlerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Aylardır kullanan ve yasaklanmayan kişiler var. bazıları sadece 2 oyun oynayıp HWID aldı.....
duo trio veya solo farketmiyor. hilesiz duo ile oynadım. info vererek ama hile bazen tekliyor. eski konumunu gösterdiği için. duona sürekli güncel info salamıyosun. bunun en iyisi aşırı legit oynayan 2 hile. aşırı legit nasıl biliyor musun. benim kariyerde cok fazla maç var hileyle 6 vurmuşum. şaka değil bilerek de satmadım. takım çer çöp. sen hileli vuruşlar peekler atarsın ama o takım o raundu zaten kaybediyor. bunlar için gerek yok hileden rapor yemeye. 1 2 el bela alsan yine loose alacaksın takım yüzünden. takım sayesinde 25 + vurdugum da oluyor. takım sayesinde 6 vurdugum da oluyor.evet o tarz şeyler olabilir arada illahaki belli olur fakat tek başına girdiğin zaman legit oynayınca bile maç kazanmak zor takım troll geliyor belli etmemek için fazla adam vuramıyorum sen duo falan mı giriyosun tek girerek mi immortal oldun
radar olan versyon sürekli atıyor nasıl kullanıyorsun agaradar olan versiyonunu kullanıyorum suanlık ban yemedim
kaç oyun atıyorsun peki 5i geçiyor musunduo trio veya solo farketmiyor. hilesiz duo ile oynadım. info vererek ama hile bazen tekliyor. eski konumunu gösterdiği için. duona sürekli güncel info salamıyosun. bunun en iyisi aşırı legit oynayan 2 hile. aşırı legit nasıl biliyor musun. benim kariyerde cok fazla maç var hileyle 6 vurmuşum. şaka değil bilerek de satmadım. takım çer çöp. sen hileli vuruşlar peekler atarsın ama o takım o raundu zaten kaybediyor. bunlar için gerek yok hileden rapor yemeye. 1 2 el bela alsan yine loose alacaksın takım yüzünden. takım sayesinde 25 + vurdugum da oluyor. takım sayesinde 6 vurdugum da oluyor.
ve özellikle entry almamaya çalışıyorum. breach gibi omen gibi oynuyorum.
normalde oynadığım saatler işlerden dolayı 2 saat falan ne kadar maç sığarsa. ama haftasonları falan 5 ten fazla oynadığım oluyor. olay yediğin rapor sayısıyla alakalı. eski duom da aynı hileden kullanıyordu o agresif oynadı. rapor fazlalığından hilesiz girdiğinde ban yedi. Belirli bir rapor sayısına ulaştığında maçların izleniyor. Cs de bazı hilelerde observerları gösteriyor. çok rep yediğinde GOtv adında bir bot geliyordu mesela görebiliyordun. onun mantığı gibi düşün.kaç oyun atıyorsun peki 5i geçiyor musun