bedava olsa dt olurbence o hile bedava olmalıydı ama ****** şeyi olsa daha iyi olurdu yorum kasmak ve 500 yorum yapmak aşırıı uzun sürüyor
hocam rankın ney istersen gel girelim?konuyu okuduktan sonra oyuna gıresım geldı nasıl guzel yazmısın
sonuna kadar arkandayımmh piyasanın nirvanası keke aksini idda eden fetöcüdür
rank yok hocam yenı hesap açtım onunla oynuyorumbedava olsa dt olur
Post automatically merged:
hocam rankın ney istersen gel girelim?
Ama süper üye olarak deneyebilirsin ancak ama tabi bu konuda MH ye bir şey diyemem hile UD kalsın diye böyle bir şey şartevet cok başarali oldugu söyleniyor deniyeceğim
2000 years latergereken eviyeye ulaştıktan sorna denemek için can atıyorum saol
evet dünya genelinde valorant hilesine talep var gercekten ban atmıyorsa cok iyibu forum kendini aştı ve çok gelişti tr yi geçtim globalde çok iyi iş yapıyor bütün mod ve adminlere kolaylıklar <3
Kardeşim hile ilk çıktığında 2 gün ömrü var falan diyorlardı 3 ay oldu hala taş gibi bir yerden başla benceben ulaşasıya fix yer herhalde
eyvallah kral allah nasip ederse 600 yorum yapıp bende kullanmak istiyorumSelam dostlarım ;
Öncelikle bugün hileyi ilk defa kullandım görüşlerimi belirtmek isterim , hem hileyi kullanmak isteyen kardeşlerime teşvik olur
1- Çoğu Valorant için tasarlanmış paralı hileleri denemiş birisi olarak ŞUAN piyasanın en iyi stabil çalışan valorant wh si bu forumun bize sunduğu hiledir arkadaşlar önce bunu söylemek istiyorum
2- hile deki iyi özelliklerden birisi diğer paralı satılan t0rbacı hileleri gibi çubuklar felan yok göz yormuyor ve adam duvardan çıkmadan önce hilenin videosundaki gibi yeşil şekilde anlık gösteriyor karşı karşıya geldiğinde ise adam hilesiz gibi adam normal görüntüsüyle oluyor
3- eğer belli bir range içinde örnek veriyorum HAVEN haritası sen C yi tutuyorsun arkadaşın A yı tutuyor arkadaşının belli bir rangesine girince anladığım kadarıyla duvar arkası felan farketmiyor rakibin yerini haritadan görebiliyorsunuz bu mükemmel olmuş
4- En önemlisi ise bu hafta içinde gelen 2 güncelleme ile ne kadar ilgili olduklarını hepimiz gördük ve bugün güncellemeyi saat bile sürmeden hallettiler , herkesin huzurunda çok teşekkür ediyorum böyle bir kaliteli hizmeti bedelsiz şekilde bizler için tasarladıkları için <3