valorant dword hack hakkindaki görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Gerçekten bu forum işin hakkını veriyor bende kendi adıma teşekkür ederim burdan emeği geçen herkese ellerine emeklerine sağlık

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bu forum kendini aştı ve çok gelişti tr yi geçtim globalde çok iyi iş yapıyor bütün mod ve adminlere kolaylıklar <3

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
600 mesaj olsak da bizde hilenin tadına baksak :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga beee 2 yıldır süper üye olmak için yırtınan ben bunu beğendi

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Selam dostlarım ;
Öncelikle bugün hileyi ilk defa kullandım görüşlerimi belirtmek isterim , hem hileyi kullanmak isteyen kardeşlerime teşvik olur
1- Çoğu Valorant için tasarlanmış paralı hileleri denemiş birisi olarak ŞUAN piyasanın en iyi stabil çalışan valorant wh si bu forumun bize sunduğu hiledir arkadaşlar önce bunu söylemek istiyorum
2- hile deki iyi özelliklerden birisi diğer paralı satılan t0rbacı hileleri gibi çubuklar felan yok göz yormuyor ve adam duvardan çıkmadan önce hilenin videosundaki gibi yeşil şekilde anlık gösteriyor karşı karşıya geldiğinde ise adam hilesiz gibi adam normal görüntüsüyle oluyor
3- eğer belli bir range içinde örnek veriyorum HAVEN haritası sen C yi tutuyorsun arkadaşın A yı tutuyor arkadaşının belli bir rangesine girince anladığım kadarıyla duvar arkası felan farketmiyor rakibin yerini haritadan görebiliyorsunuz bu mükemmel olmuş
4- En önemlisi ise bu hafta içinde gelen 2 güncelleme ile ne kadar ilgili olduklarını hepimiz gördük ve bugün güncellemeyi saat bile sürmeden hallettiler , herkesin huzurunda çok teşekkür ediyorum böyle bir kaliteli hizmeti bedelsiz şekilde bizler için tasarladıkları için <3
eyvallah kral allah nasip ederse 600 yorum yapıp bende kullanmak istiyorum :(

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
soylediklerine net katiliyorum memory hackers inanilmaz guzel bi sey yapmis dedigin gibi paralilar bile bu kadar iyi degil tespit edilmemesi hilenin mantigi v.b cidden cok saglam

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
After reading this comment I feel like trying out the cheat. Thanks for the review :panhype:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...