valorant dword hack hakkindaki görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Mh ekibi cidden çok başarılı daha fazlasını hak ediyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valla mh bu işlerde baya iyi. Yıllardır takılıyorum baya güzel işler başardılar elinize sağlık.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
öyle bir anlatmıssın ki bin liralık hesabımda kullanasım geldi xd

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
gereken eviyeye ulaştıktan sorna denemek için can atıyorum saol

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hile şuan paralı hileler hariç Piyasada Tek ve Net hile sağlam hile Fixlenmesi zor bir hile hocalarımın ellerine sağlık görüşünde güzel katılıyorum sana şubatın 18 i gelsin kullanmaya başlayacağım :D

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Evet hile gerçekten de çok sağlam gözüküyor hele ki bu kadar ud olması ayrı bi başarı.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selam dostlarım ;
Öncelikle bugün hileyi ilk defa kullandım görüşlerimi belirtmek isterim , hem hileyi kullanmak isteyen kardeşlerime teşvik olur
1- Çoğu Valorant için tasarlanmış paralı hileleri denemiş birisi olarak ŞUAN piyasanın en iyi stabil çalışan valorant wh si bu forumun bize sunduğu hiledir arkadaşlar önce bunu söylemek istiyorum
2- hile deki iyi özelliklerden birisi diğer paralı satılan t0rbacı hileleri gibi çubuklar felan yok göz yormuyor ve adam duvardan çıkmadan önce hilenin videosundaki gibi yeşil şekilde anlık gösteriyor karşı karşıya geldiğinde ise adam hilesiz gibi adam normal görüntüsüyle oluyor
3- eğer belli bir range içinde örnek veriyorum HAVEN haritası sen C yi tutuyorsun arkadaşın A yı tutuyor arkadaşının belli bir rangesine girince anladığım kadarıyla duvar arkası felan farketmiyor rakibin yerini haritadan görebiliyorsunuz bu mükemmel olmuş
4- En önemlisi ise bu hafta içinde gelen 2 güncelleme ile ne kadar ilgili olduklarını hepimiz gördük ve bugün güncellemeyi saat bile sürmeden hallettiler , herkesin huzurunda çok teşekkür ediyorum böyle bir kaliteli hizmeti bedelsiz şekilde bizler için tasarladıkları için <3
evet mh ekibi çok başarılı

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Güncelleme ve destek açısından paralı hilelerden bile daha iyi bir iş çıkarıyorlar, emin değilim gerçi CauS'a sormak lazım ama sanırsam Sage in duvardan takım arkadaşlarının canının görebilmesi özelliğini kullanarak yapıyorlar. Arka planda tam olarak nasıl çalışıyor emin değilim ama 1 TL vermeden piyasadaki en kaliteli hileye sahip olabiliyorsunuz gerçekten çok iyi bir şey.

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk bi ban benm iyedim bu hileden akü. 1 haftadır legit oynuyordum sıkıntı yoktu. bugün chams sıkıntısı varken girdim.bi kaç saat sonra 3. parti perma ban attılar hesaba. ha umrumdamı hayır tekrar olsa tekrar yaparım/yapıcam. sadece merka ediyorum btw

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
600 yorum yapmak kolay değil ama her güzel şeyib bi zoru vardır Hayırlısı bakalım

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şöyle bios up/down gerektirmeyen inbuilt bir spoofer olsa hilede ücretli bile satılır da spoofer korkusundan kullanmak istemiYorum . Eski pc amibiostu keşke öyle kalsaydı

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
güzel diolar bakıcaz eline sağlk memoryhack <3

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kesinlikle görüşüm bu yönde piyasada dword hack benzeri nadir hileler mevcut zaten çoğu kişi bahsettiğim firmanın ismini biliyordur fazla sayıda satış yaptığından kaynaklı mıdır bilemem ama undetected kalma süresi max 3 hafta sürüyordu ardından ya güncelleme alıyor ya da detected hale geliyordu ekim ayında paylaşılan bir hilenin onlarca kullanıcısı olmasına rağmen hiç bir zaman detected duruma gelmemesi çok şaşırtıcı memoryhackers gerçekten bu işi yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evet herkes paralı hilelere göre çok daha iyi performans gösterdiğini söylüyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yanında birde spoofer olsa tadından yenmezdi aslında

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Canlar Hile Güzel Fakat Spoffer İniz Yoksa Kullanmanızı Tavsiye Etmem Donanım Banı Yiyebilirsiniz Bilgisayarınız Engellenir...!

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gigabyteda çalısan bir spoofer gelirmi yanında direk oto?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...