valorant dword hack hakkindaki görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ben normalde valoranta girip1 en fazla 2 oyun atar çıkardım çok sarmazdı beni ama forumda immo olan var bakalım bende ileride denicem ben nereye kadar çıkıcam güncellerim bu yorumu

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
az kaldı bebeğime erişmeme :D çok yakında deneyeceğim

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Görüşlerine katılıyorum kaliteli ve gayet de ilgili bir ekip söz konusu. Hilenin hala ud olması da ayrı bi konu muazzam

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile konusunda MH'nın hakkı ödenmez. Zamanında sadece arkadaşlar için pubgm hilesi kullanabilmek için üye olmuştum. Ara ara girer bakarım şu anda oynadığım oyun olmamasına rağmen, videolar ve gelen tepki yorumları açık açık belli ediyor ki sadece bedava olarak değil paralılarında arasında en iyilerde :)

PAROSSS
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Selam dostlarım ;
Öncelikle bugün hileyi ilk defa kullandım görüşlerimi belirtmek isterim , hem hileyi kullanmak isteyen kardeşlerime teşvik olur
1- Çoğu Valorant için tasarlanmış paralı hileleri denemiş birisi olarak ŞUAN piyasanın en iyi stabil çalışan valorant wh si bu forumun bize sunduğu hiledir arkadaşlar önce bunu söylemek istiyorum
2- hile deki iyi özelliklerden birisi diğer paralı satılan t0rbacı hileleri gibi çubuklar felan yok göz yormuyor ve adam duvardan çıkmadan önce hilenin videosundaki gibi yeşil şekilde anlık gösteriyor karşı karşıya geldiğinde ise adam hilesiz gibi adam normal görüntüsüyle oluyor
3- eğer belli bir range içinde örnek veriyorum HAVEN haritası sen C yi tutuyorsun arkadaşın A yı tutuyor arkadaşının belli bir rangesine girince anladığım kadarıyla duvar arkası felan farketmiyor rakibin yerini haritadan görebiliyorsunuz bu mükemmel olmuş
4- En önemlisi ise bu hafta içinde gelen 2 güncelleme ile ne kadar ilgili olduklarını hepimiz gördük ve bugün güncellemeyi saat bile sürmeden hallettiler , herkesin huzurunda çok teşekkür ediyorum böyle bir kaliteli hizmeti bedelsiz şekilde bizler için tasarladıkları için <3
bızde elbet bır gun gullanırız :d

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir çok dediğine katılıyorum arkadaşımın çok iyi kesinlikle denenmesi gerekiyor.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
valorant hilesini bende çok beğendim kullanmak için sabırsızlanıyorum süper üye olmam lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valla mesaj atmaya üşenmessem bende indirmeye meraklandım bu dediklerinden sonra

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
açıklayıcı olmuş, sabırsızlıkla kullanmak istiyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
evet çok başarılı bir çalışma cidden

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Harbiden çok övüyorlar hileyi yakında denicez inşallah :D

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güzel yazmışsın hileyi zaten biliyoruz efsane.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
en önemli özelliğini yazmamışsın undetected olması gerisi faso ve füso

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hwid bandan korkup deneyemiyorum daha önce 3 ay yemiştim ve main hesabım dahil son 1 hafta içinde girdiğim tüm hesaplar ban yemişti. Ban sorununu çözebilir miyiz veya spoofer bulabilir miyim?

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Selam dostlarım ;
Öncelikle bugün hileyi ilk defa kullandım görüşlerimi belirtmek isterim , hem hileyi kullanmak isteyen kardeşlerime teşvik olur
1- Çoğu Valorant için tasarlanmış paralı hileleri denemiş birisi olarak ŞUAN piyasanın en iyi stabil çalışan valorant wh si bu forumun bize sunduğu hiledir arkadaşlar önce bunu söylemek istiyorum
2- hile deki iyi özelliklerden birisi diğer paralı satılan t0rbacı hileleri gibi çubuklar felan yok göz yormuyor ve adam duvardan çıkmadan önce hilenin videosundaki gibi yeşil şekilde anlık gösteriyor karşı karşıya geldiğinde ise adam hilesiz gibi adam normal görüntüsüyle oluyor
3- eğer belli bir range içinde örnek veriyorum HAVEN haritası sen C yi tutuyorsun arkadaşın A yı tutuyor arkadaşının belli bir rangesine girince anladığım kadarıyla duvar arkası felan farketmiyor rakibin yerini haritadan görebiliyorsunuz bu mükemmel olmuş
4- En önemlisi ise bu hafta içinde gelen 2 güncelleme ile ne kadar ilgili olduklarını hepimiz gördük ve bugün güncellemeyi saat bile sürmeden hallettiler , herkesin huzurunda çok teşekkür ediyorum böyle bir kaliteli hizmeti bedelsiz şekilde bizler için tasarladıkları için <3
bence o hile bedava olmalıydı ama reklam şeyi olsa daha iyi olurdu yorum kasmak ve 500 yorum yapmak aşırıı uzun sürüyor

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İnşallah hileyi kullanmak bize de nasip olur

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
konuyu okuduktan sonra oyuna gıresım geldı nasıl guzel yazmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...