Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
aynen öyle hocamBende çok uzun zamandır üyeyim dediğin zamanları hatırlıyorum . Ama bu sayıları bizimde görmemiz yararlı olacaktır . Misal ücretli hilelerde ban ve detect olma riskini azaltmak adına belirli bir sayı üzerine satış yapmıyorlar örnek veriyorum hileye 100 kişi gibi sınırlar koyuyorlar. Hileyi belli edipte ban yemiş insanların bilgisayarlarından hile dosyalarına ulaşup bu dosyaları inceleyen bir riot var bu sebeple 1000 kişinin kullandığı hilenin detected olma ihtimali ile 100 kişinin kullandığı bir hilenin detected olma ihtimali bir olmuyor . O yüzden bu sayıları görerek karar vermemiz bizim yararımıza olacaktır . Site için bir zararı olacağını da düşünmediğimden mantıklı buluyorum . Ki ayrıca mh forumunun bu tarz hilelerde satış yapması gerektiğini mantıklı buluyorum Örneğin valorant gibi ud hile bulmanın zor olduğu bir zamanda Tr için uygun fiyatlarla satışını sağlayabilir ve düzenli güncellemeler yaparsa kaç senedir bu forumda emek veren insalarrın cebinede 3 5 kuruş para girmiş olur ve aynı zamanda hileyi açıpta sonuna kadar belli ederek hileyinin çabuk dt olmasını sağlayabilicek insanlardanda uzak tutulmuş olur
Post automatically merged:
Evet henüz kullanmasamda bir süredir bende takip ediyorum daha önce kullandığım ücretli bir hile kadar güncelleme yapıyorlar .Sanıırım bizim sağlayabiliceğimiz en iyi güvenlik valorant güncellemelerini takip ederek güncelleme öncesinde tüm hile kalıntılarını ve valorant , riot loglarını temizlemek olacaktır .