Valorant Dword hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bende çok uzun zamandır üyeyim dediğin zamanları hatırlıyorum . Ama bu sayıları bizimde görmemiz yararlı olacaktır . Misal ücretli hilelerde ban ve detect olma riskini azaltmak adına belirli bir sayı üzerine satış yapmıyorlar örnek veriyorum hileye 100 kişi gibi sınırlar koyuyorlar. Hileyi belli edipte ban yemiş insanların bilgisayarlarından hile dosyalarına ulaşup bu dosyaları inceleyen bir riot var bu sebeple 1000 kişinin kullandığı hilenin detected olma ihtimali ile 100 kişinin kullandığı bir hilenin detected olma ihtimali bir olmuyor . O yüzden bu sayıları görerek karar vermemiz bizim yararımıza olacaktır . Site için bir zararı olacağını da düşünmediğimden mantıklı buluyorum . Ki ayrıca mh forumunun bu tarz hilelerde satış yapması gerektiğini mantıklı buluyorum Örneğin valorant gibi ud hile bulmanın zor olduğu bir zamanda Tr için uygun fiyatlarla satışını sağlayabilir ve düzenli güncellemeler yaparsa kaç senedir bu forumda emek veren insalarrın cebinede 3 5 kuruş para girmiş olur ve aynı zamanda hileyi açıpta sonuna kadar belli ederek hileyinin çabuk dt olmasını sağlayabilicek insanlardanda uzak tutulmuş olur
Post automatically merged:

Evet henüz kullanmasamda bir süredir bende takip ediyorum daha önce kullandığım ücretli bir hile kadar güncelleme yapıyorlar .Sanıırım bizim sağlayabiliceğimiz en iyi güvenlik valorant güncellemelerini takip ederek güncelleme öncesinde tüm hile kalıntılarını ve valorant , riot loglarını temizlemek olacaktır .
aynen öyle hocam

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Eğer mh yapımıysa çok rahat kullanırım ban yesemde olur birde keşke sitedeki rütbelerde bulunan üye sayıları yazılsa bizde görebilsek mesela kaç süper üye var kaçı valo kek kullanıyor görsek ve ona göre kullanıp kullanmamaya karar versek mükemmel olr . Sen valo kek kullanıyormusun aktif olarak ben kullanmak istiyorum ilerde ama hesabıma +2000 liralık vp yatırıldı bu beni tedirgin ediyor
kesinlikle katiliyorum uye sayilarini gorsek mukemmel olur

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kaç kişi kullandığını anlık olarak modlar ve adminler görüyor zaten kendi panelleri üzerinden. Bizim görmemizin çokta bir anlamı yok. Çünki az ya da çok olması birşeyi değiştirmiyor. Tek valo hilesi bu değil. Ben bu formu 5 yıldır kullanıyorum. Her zaman herşeyin en iyisini sunmaya, hiçbir ücret ödemeden herkese erişim verdiler. Yıllardır bu böyle geldi böyle gidiyor. benim kayıt olduğum zamanda sadece Süper üye gibi kısıtlamalar yoktu. siteye üye isen konuya mesaj attığında tüm indirme linkleri açılıyordu ve hileyi direkt olarak kullanılıyordu. Yinede bu kadar emeği kimse kimseye bedavaya vermez. Birde Ülkemiz malesefki fırsatçılar ile doluyken. Zamanında maskeyi 300TL den satan kişiler vardı :)
o sonu nasil bagladin :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere sitede valorant chams mevcut ama benim aklıma takılan birkaç soru var.
Birincisi hile mh yapımı mı? , başka yerden alıntı mı? , ya da ücretli bir hilenin kırılmışı mı ?
İkincisi valoranta gelen her güncellemeden sonra kontrol ediliyor mu ?
Misal valorant güncellemesinden bir gün önce kapatılıp güncelleme sonrasında kontrol edilip eğer hala ud ise yayınlanması güveliği baya arttırır.
Arkadaşım sana şöyle söyleyeyim güncellemeleri bence hızlı şekilde yapıyorlar. Zaten güncelleme geliyor ise proğram çalışmadığından dolayı sıkıntı olmuyordur çünkü büyük ihtimal offsetler falan güncelleniyordur diye düşünüyorum. Bana diyeceksin sen kullanamazsın falan ama takip ediyoruz

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mh yapımı kanka , main hesabında kullanma benimde hesabım 6k vp lik o yüzden kullanmıyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
4.5 ay oldu hile hala güncel ve ud yani evet.. her güncellemeden sonra güncelleniyor.
hile teamswap hilesi chamsden ziyade rakibi takım arkadaşın gibi gösteriyor. bu da daha öncesinde paylaşılmıştı (recepswapper adıyla xd)
teamswap ilk buradan çıkmadı (en azından ben öyle biliyorum) ama şu an ki hile buraya ait zaten public olsa bu kadar süre ud kalması mümkün olmazdı.
süper üye ama çok fazla kullananı var ve buna rağmen 4.5 aydır ud... tam bir şaheser.

edit: teamswap değilmiş caus düzeltti beni sağolsun.

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
1-) Hile MH yapımıdır.
2-) Her güncelleme sonrası test ediliyor. Eğer güncellenmesi gerekiyorsa 1-2 gün içerisinde güncelleniyor.
3-) Gün boyunca test yapılıyor ve sorun yaşanmaz ise hile tekrar aktif oluyor.

Bu hileyi ilk kullananlardan biriyimdir. Paylaşılmadan önce 6 aylık bir kullanma(test) sürecim oldu.

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
1-) Hile MH yapımıdır.
2-) Her güncelleme sonrası test ediliyor. Eğer güncellenmesi gerekiyorsa 1-2 gün içerisinde güncelleniyor.
3-) Gün boyunca test yapılıyor ve sorun yaşanmaz ise hile tekrar aktif oluyor.

Bu hileyi ilk kullananlardan biriyimdir. Paylaşılmadan önce 6 aylık bir kullanma(test) sürecim oldu.
legit kullanımda ban yediniz mi ?

Hile MemoryHackers'den , Kullanıp kullanmamak takdiri sizlere kalmış arkadaşlar.
sen ne kadar zamandır kullanıyorsun hileyi ?

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben kullanmıyorum henüz ama kullanan arkadaşım legit oynadı ve yedi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile kullanıyoz aga hep ban riskimiz var onun içinde biraz para verip spoofer felan almak lazım devamlı oynamak istiyorsak en güvenlisi farklı farklı hesaplar ile girmek bence şuanlık

Führer
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bedavamı bedava sen ona bak işte sitenin tanidigi en buyuk ayrıcalık bu

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Emin değilim ama mutlaka alıntılar vardır zaten bir şeyin hazırı varken extra efor sarfetmenin anlamı yok.

Birde ban riski ücretsiz veya ücretli farketmeksizin her hilede vardir.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence başka bir yerden alınıp alınmadığı farketmez Sonuç olarak ücretsiz sunuyorlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bence başka bir yerden alınıp alınmadığı farketmez Sonuç olarak ücretsiz sunuyorlar
Buranın başarısı ücretsiz hile sunmak değil şuan valoda aimbot+esp aklına gelebilicek her türlü hile var bende ama hepsi ***** Türk satıcılar bile ***** ürün satıyor birkaçtane adam akıllı satan var bildiğim ama onlarda colorbot falan burası hem chams hem ud birde ücretsiz veriyor 10 numara sistem en sevdiğim özelliğide o ama bilmek istediğim ya da görmek isteiğim şeylerin siteye bir zararı olacağını düşünmüyorum

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere sitede valorant chams mevcut ama benim aklıma takılan birkaç soru var.
Birincisi hile mh yapımı mı? , başka yerden alıntı mı? , ya da ücretli bir hilenin kırılmışı mı ?
İkincisi valoranta gelen her güncellemeden sonra kontrol ediliyor mu ?
Misal valorant güncellemesinden bir gün önce kapatılıp güncelleme sonrasında kontrol edilip eğer hala ud ise yayınlanması güveliği baya arttırır.
Dword mhnin adı kırılma vb yok teamswap kullanıyor hile bulan r7flex zaten offsetler değişiyor mecbur kapanıyor

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
4.5 ay oldu hile hala güncel ve ud yani evet.. her güncellemeden sonra güncelleniyor.
hile teamswap hilesi chamsden ziyade rakibi takım arkadaşın gibi gösteriyor. bu da daha öncesinde paylaşılmıştı (recepswapper adıyla xd)
teamswap ilk buradan çıkmadı (en azından ben öyle biliyorum) ama şu an ki hile buraya ait zaten public olsa bu kadar süre ud kalması mümkün olmazdı.
süper üye ama çok fazla kullananı var ve buna rağmen 4.5 aydır ud... tam bir şaheser.
team swap değil arkadaslar anlayın artık sunu takım arkadaslarını gösterme seçeneğide var oraya koyduk kimse kullanmıyor galiba xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...