Hocam bugün attığım 3 maçta karşı takımdan veya bizim takımdan herhangi biri hile kuşkusuyla bakmadı. Eğer dediğin gibi hiç belli etmeden 30 tane maç atarım. Tabi ban riski yoksa.3-5 maç atılmasının sebebi seni fazla kişi raporlamasın anlarlarsa hile olduğunu o yüzden yoksa hiç kimseye belli etmeden gün de 30 tane maç atanlar da var
Şu an görünürde bir şey yokHocam bugün attığım 3 maçta karşı takımdan veya bizim takımdan herhangi biri hile kuşkusuyla bakmadı. Eğer dediğin gibi hiç belli etmeden 30 tane maç atarım. Tabi ban riski yoksa.
Hocam aynı hesabı kasmak istiyorum yoksa dediğinde mantıklı.3 maç atın hesap değişin sürekli böyle ilerleyin. legit oynayın skinli hesabım uzun zamandır ban yemedi elmasım.
Hocam dediğini yapıyorum fakat böyle uzun süre bi hesapta belli etmeden oynayan insanlar ban yiyormu onu öğrenmek için konuyu açtım. Genede yorumun için teşekkürler.4 5 maç atıp hesap degis
Dediğin mantıklı hocam deneyeceğim.5 maça kadar asla sıkıntı olmaz 5. macdan sonra 1 saat kadar mola ver tekrar aynı hesapla 5 mac ...... boyle boyle ilerle reis
Anladım hocam kolay gelsin sana iyi maçlarvalla 5-6 maç atıyom akşam peş peşe şuan yüce 2 çar immo 2 ya da 3 yapıp satışı koycam
Hocam ben legit tarzı seviyorum böyle entry çarlar yerine sage cypher falan alıp takıma info verip kazanmaya çalışıyorum.Nasıl oynadığına bağlı. Rage oynuyorsan max 5 maç kafi.
Hocam dediğin çok mantıklı senin gibi yapabilirim bende.günde 20 maç atıyorum yücelik 1 kasıyorum belli etmeden oynuyorum mesela entry almıyorm smoke alıyorum boş çarlar alıyorum falza kill almayıp önemli yerlerde kill alıyorum hiç ban yemiyorum
Ben legit takılıyorum hocam.full rage oynarsan her turlu hile banlatır. biraz da sana bağlı
Really ? Play legit bro, maybe someone reported you.baned after few matches
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?