Valorant Dword Private Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar. Valorant Dword Private kullananlara bir sorum olacak. Hilenin açıklama kısmında "günde 3-5 oyun atıp çıktığınız taktirde kesinlikle ban yemeyeceksiniz" yazıyor. Siz bu öneriye uyup sadece günde 3-5 oyun atıp çıkıyor musunuz yoksa 3-5 ten daha fazla oyun atıp banlanmadan güvende kalabiliyor musunuz?

Not: Şahsen ben banlanmaktan tırstığım için günde 3 oyun atıp çıkıyorum ama bu da zevkimi yarıda bırakmama sebep oluyor.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
3 maç atın hesap değişin sürekli böyle ilerleyin. legit oynayın skinli hesabım uzun zamandır ban yemedi elmasım.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
3-5 maç atılmasının sebebi seni fazla kişi raporlamasın anlarlarsa hile olduğunu o yüzden yoksa hiç kimseye belli etmeden gün de 30 tane maç atanlar da var

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
3-5 maç atılmasının sebebi seni fazla kişi raporlamasın anlarlarsa hile olduğunu o yüzden yoksa hiç kimseye belli etmeden gün de 30 tane maç atanlar da var
Hocam bugün attığım 3 maçta karşı takımdan veya bizim takımdan herhangi biri hile kuşkusuyla bakmadı. Eğer dediğin gibi hiç belli etmeden 30 tane maç atarım. Tabi ban riski yoksa.

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
5 maça kadar asla sıkıntı olmaz 5. macdan sonra 1 saat kadar mola ver tekrar aynı hesapla 5 mac ...... boyle boyle ilerle reis

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
valla 5-6 maç atıyom akşam peş peşe şuan yüce 2 çar immo 2 ya da 3 yapıp satışı koycam

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Nasıl oynadığına bağlı. Rage oynuyorsan max 5 maç kafi.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
günde 20 maç atıyorum yücelik 1 kasıyorum belli etmeden oynuyorum mesela entry almıyorm smoke alıyorum boş çarlar alıyorum falza kill almayıp önemli yerlerde kill alıyorum hiç ban yemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
full rage oynarsan her turlu hile banlatır. biraz da sana bağlı

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
4 5 maç atıp hesap degis
Hocam dediğini yapıyorum fakat böyle uzun süre bi hesapta belli etmeden oynayan insanlar ban yiyormu onu öğrenmek için konuyu açtım. Genede yorumun için teşekkürler.
Post automatically merged:

5 maça kadar asla sıkıntı olmaz 5. macdan sonra 1 saat kadar mola ver tekrar aynı hesapla 5 mac ...... boyle boyle ilerle reis
Dediğin mantıklı hocam deneyeceğim.

valla 5-6 maç atıyom akşam peş peşe şuan yüce 2 çar immo 2 ya da 3 yapıp satışı koycam
Anladım hocam kolay gelsin sana iyi maçlar :)

Nasıl oynadığına bağlı. Rage oynuyorsan max 5 maç kafi.
Hocam ben legit tarzı seviyorum böyle entry çarlar yerine sage cypher falan alıp takıma info verip kazanmaya çalışıyorum.

günde 20 maç atıyorum yücelik 1 kasıyorum belli etmeden oynuyorum mesela entry almıyorm smoke alıyorum boş çarlar alıyorum falza kill almayıp önemli yerlerde kill alıyorum hiç ban yemiyorum
Hocam dediğin çok mantıklı senin gibi yapabilirim bende.

full rage oynarsan her turlu hile banlatır. biraz da sana bağlı
Ben legit takılıyorum hocam.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valla normal dword hile kullanmak istedim ama windows ile ilgili problemlerim vardı çözene kadar neredeyse 150 mesaja ulaştım seçkin üye olup private kullanmayı düşünüyorum şimdi :D windows sürümünü sonunda 21h2 yapabildim winverde görünüyor artık sanırım çalışır birazdan deneyeceğim çalışırsa private için yorum süremi bekleyeceğim ;)

Üye
2 HİZMET YILI
eu acho desnessaro usar alguma cheat privado pra valorant , tem muitos ggratis e indetectavel

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben oynuyorum hileyle üstteki arkadaşın dediği gibi sadece önemli yerlerde kill alıyorum belli etmeden fazla maç atıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...