11 Kas 2023 #1 baris3421 B Uzman Üye Katılım 29 Eki 2017 Mesajlar 150 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Radar ve Chams hack çalıştıramıyorum her şeyi yapıyorum ve poligonda enter attıktan sonra hiç bir şey olmuyor.
Radar ve Chams hack çalıştıramıyorum her şeyi yapıyorum ve poligonda enter attıktan sonra hiç bir şey olmuyor.
Çözüm Zestial 11 Kas 2023 Merhabalar poligonda botların isimleri olmadığından dolayı çalışıp çalışmadığını anlayamamanız gayet normaldir. Poligonda hileyi inject edip dm girin çalıştığını göreceksiniz.
Merhabalar poligonda botların isimleri olmadığından dolayı çalışıp çalışmadığını anlayamamanız gayet normaldir. Poligonda hileyi inject edip dm girin çalıştığını göreceksiniz.
11 Kas 2023 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Merhabalar poligonda botların isimleri olmadığından dolayı çalışıp çalışmadığını anlayamamanız gayet normaldir. Poligonda hileyi inject edip dm girin çalıştığını göreceksiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhabalar poligonda botların isimleri olmadığından dolayı çalışıp çalışmadığını anlayamamanız gayet normaldir. Poligonda hileyi inject edip dm girin çalıştığını göreceksiniz.
11 Kas 2023 Konuyu başlatan #3 baris3421 B Uzman Üye Katılım 29 Eki 2017 Mesajlar 150 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI sitilsiz' Alıntı: Merhabalar poligonda botların isimleri olmadığından dolayı çalışıp çalışmadığını anlayamamanız gayet normaldir. Poligonda hileyi inject edip dm girin çalıştığını göreceksiniz. Genişletmek için tıklayın ... Çalıştı teşekkürler. Oyla 0 Olumsuz oyla
sitilsiz' Alıntı: Merhabalar poligonda botların isimleri olmadığından dolayı çalışıp çalışmadığını anlayamamanız gayet normaldir. Poligonda hileyi inject edip dm girin çalıştığını göreceksiniz. Genişletmek için tıklayın ... Çalıştı teşekkürler.