Legit oynarsam sorun olmayacağını düşünüyorum?ban yeme riski yuksek kanka dikkatli kullan
Öyle yapıcam umarım yemembelli etmeee agam
100-120 maçtır kullanıyorum. %95'ini kazanmışımdır hepsinde de +25 bıraktım. Legit oynadığın sürece bir şey olmuyor. Bugün de 3 4 el attım. Hile şuanlık ud. Ne zaman dt olur bilmiyorum.Legit oynarsam sorun olmayacağını düşünüyorum?
oha iyi maç atmışsın ben 20 maçta elendim ama karta ban atmamışlar nedense100-120 maçtır kullanıyorum. %95'ini kazanmışımdır hepsinde de +25 bıraktım. Legit oynadığın sürece bir şey olmuyor. Bugün de 3 4 el attım. Hile şuanlık ud. Ne zaman dt olur bilmiyorum.
Bana bi anlatırmısın dc denlegit oynadığın sürece ban riski aşırı az 4-5 gündur kullanıyorum
Legit oynayacağım umarım dt olmaz100-120 maçtır kullanıyorum. %95'ini kazanmışımdır hepsinde de +25 bıraktım. Legit oynadığın sürece bir şey olmuyor. Bugün de 3 4 el attım. Hile şuanlık ud. Ne zaman dt olur bilmiyorum.
Onu kullanacağım zatenprivateyi tavsiye ederim ben kullandım epey
Kanka o sorun değil benim içinHocam hileyi tavsiye etmiyorum, konu ban değil güzel göstermemesi.
O zaman hileden yememişsindir. Hileden yesen net HWID atıyorlaroha iyi maç atmışsın ben 20 maçta elendim ama karta ban atmamışlar nedense
3. part yazılım dio ban sebebiO zaman hileden yememişsindir. Hileden yesen net HWID atıyorlar