Valorant Dword Private hilesi iki günde banlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Öncelikle niye egonu tatmin ettiğini anlamadım ama umrumda değil biraz daha saygı çerçevesi içerisinde konuşursan sevinirim. Başlıktanda yazdığım üzere private olan versiyonunu kullandım uzman üye olduğum içinde yetkim var. Screenshot üzerine hwid ban yedim. Bunun üzerine tartışma konusu açıp faydalı olmak için uğraşıyorum.

Hocam çok belli ettiğimi düşünmüyorum ya. Gayet legit oynadım ve kimsenin beni reportlayacağını sanmıyorum. Normal oynadım yani. Oyunuda ranked girmedim bile normal oyun girdim. Ben ban yedim daha da oynamam ama size bir faydası olsun diye böyle bi konu açtım. Teşekkürler yorumun için

Muhtemelen bu yüzden patladım çünkü çok az oynadım ve hileyi belli etmediğimi düşünüyorum. Bir şekilde vanguard fark etti.
evet hilenin üzerinde çok durulmadığı için mağlesef

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende ban yemek istiyorum valoda amaaaa uzman uye olmam gerek of bide gecmis olsun

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hile undetected yani belli etmediğin ve report ticket vb. yemediğin sürece ban yemen çok zor hileyle 150 maça yakın atmış birisi olarak imkansız diye yorumladım hileye suç atmaktansa kendinizde suçu aramalısınız iyi forumlar :)

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hile undetected yani belli etmediğin ve report ticket vb. yemediğin sürece ban yemen çok zor hileyle 150 maça yakın atmış birisi olarak imkansız diye yorumladım hileye suç atmaktansa kendinizde suçu aramalısınız iyi forumlar :)
Şans işte nasip kısmet :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
belli ettiysen yemişsindir denicem bende

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
w11'in bazı güncellemeleri hem valorant'ta kasma, donma hem de scriptlerde hata veriyor. Orbitten ücretli hileler denemesi yapıyorum, her windows güncellemesinde hileye de güncelleme geliyor

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Adı üstünde hile bu dostum sadece bilgisiyarında var olması bile ban yemen için geçerli bir sebep.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
free hileden ne bekliyorsun ki bide sen abartmışsındır

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
pc flaglanmış olabilir kral bende öyle olmuştu main hesap gitti 10k lık yapacak bir şey yok benim hile private di bir de slotlu fakat flagdan ban yedik farketmeden geçmiş olsun spoofer bak istersen

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kankam yanlışın var

ben gayet çatır çatır oynuyorum

hiç banlatmadı

senin bilgisayarda sorun var

⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorantın gğvenlik sistemi güçlü ve bedava bir hile ne kadar güvenli olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...