- Yasaklandı
katılıyorumvandal skinsiz işe yaramıyor gibi kötü bence odin skinsiz olarak en iyisi ama yavaşlatıyor sadece
phantom skinli olmadan güzel deil gibi ya çok sekiyor birde tek atmıyor diye biliyorum kafayaGuardian savunmada phantom saldırıda iyi oluyor bence. Guardianla pusuyorsun çıkana tek atıyorsun becerin varsa. Phantomlada sprey atabiliyorsun
odin çekince küfür yemiyormusunodin xd
evet ama skinlisi vandalın.
skinli olunca daha fazla vuruyor .dodin çekince küfür yemiyormusun
Post automatically merged:
evet ama skinlisi vandalın.
gerçekten öyle bide pay to win yok diyorlarskinli olunca daha fazla vuruyor .d
her silahın kendi özelligi var o özellige göre konusalım yani savunmada en iyi odin miş onu ögrendik ama saldırıda ne bence skinli vandalNasıl oynadığına göre değişir ya da Hangisiyle daha iyi oynuyorsan
op unda pahalı olması sıkıntı.Operatör Bence
skinli vandal ile normal vandal arasında çok fark var ama normal vandal mı phantom mu dersen ben phantom derim.Her türlü Vandal ya. Yeri geldiğinde aimin iyise operatör görevi görüyor resmen. One shot olayına alışmak lazım sadece
bende skinsiz vandal var oynamayı sevmiyorum skinsiz ile ama phantom da skin var bu yüzden phantom tercih ediyorumalışmana bağlı kanka bana göre vandal , adam ne kadar uzakta olursa olsun tek atabiliyorsun kafaya ama phantom kullananda çok o mesela uzağa tek atmıyor 5 can bırakıyor sana tavsiyem poligon da vandal ile çalışman kafaya tek atmaya odaklanmalısın bence
hangi skin var kankaher silahın kendi özelligi var o özellige göre konusalım yani savunmada en iyi odin miş onu ögrendik ama saldırıda ne bence skinli vandal
op unda pahalı olması sıkıntı.
skinli vandal ile normal vandal arasında çok fark var ama normal vandal mı phantom mu dersen ben phantom derim.
bende skinsiz vandal var oynamayı sevmiyorum skinsiz ile ama phantom da skin var bu yüzden phantom tercih ediyorum
sheriffsizce kullanım bakımından en iyi silah hangisi savunma ve saldırıda ?