Valorant en iyi silah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Guardian savunmada phantom saldırıda iyi oluyor bence. Guardianla pusuyorsun çıkana tek atıyorsun becerin varsa. Phantomlada sprey atabiliyorsun

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Guardian savunmada phantom saldırıda iyi oluyor bence. Guardianla pusuyorsun çıkana tek atıyorsun becerin varsa. Phantomlada sprey atabiliyorsun
phantom skinli olmadan güzel deil gibi ya çok sekiyor birde tek atmıyor diye biliyorum kafaya

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Odin ve vandal en iyileri denir hep ama bence en iyisi kendini rahat hissettiğin silahtır ben mesela operatör ve phantom oynuyorum bana göre de onlar en güzeli.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
alışmana bağlı kanka bana göre vandal , adam ne kadar uzakta olursa olsun tek atabiliyorsun kafaya ama phantom kullananda çok o mesela uzağa tek atmıyor 5 can bırakıyor sana tavsiyem poligon da vandal ile çalışman kafaya tek atmaya odaklanmalısın bence

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her türlü Vandal ya. Yeri geldiğinde aimin iyise operatör görevi görüyor resmen. One shot olayına alışmak lazım sadece

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Nasıl oynadığına göre değişir ya da Hangisiyle daha iyi oynuyorsan

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Nasıl oynadığına göre değişir ya da Hangisiyle daha iyi oynuyorsan
her silahın kendi özelligi var o özellige göre konusalım yani savunmada en iyi odin miş onu ögrendik ama saldırıda ne bence skinli vandal
Post automatically merged:

op unda pahalı olması sıkıntı.

Her türlü Vandal ya. Yeri geldiğinde aimin iyise operatör görevi görüyor resmen. One shot olayına alışmak lazım sadece
skinli vandal ile normal vandal arasında çok fark var ama normal vandal mı phantom mu dersen ben phantom derim.

alışmana bağlı kanka bana göre vandal , adam ne kadar uzakta olursa olsun tek atabiliyorsun kafaya ama phantom kullananda çok o mesela uzağa tek atmıyor 5 can bırakıyor sana tavsiyem poligon da vandal ile çalışman kafaya tek atmaya odaklanmalısın bence
bende skinsiz vandal var oynamayı sevmiyorum skinsiz ile ama phantom da skin var bu yüzden phantom tercih ediyorum

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
her silahın kendi özelligi var o özellige göre konusalım yani savunmada en iyi odin miş onu ögrendik ama saldırıda ne bence skinli vandal

op unda pahalı olması sıkıntı.

skinli vandal ile normal vandal arasında çok fark var ama normal vandal mı phantom mu dersen ben phantom derim.

bende skinsiz vandal var oynamayı sevmiyorum skinsiz ile ama phantom da skin var bu yüzden phantom tercih ediyorum
hangi skin var kanka

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardesim oyunun en iyi silahi ve :D oyunu döndüren silah odindir acık ve net :D

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hile kullanmadan aimim biraz iyi olduğundan ben op ye karşıyım vandalı op gibi kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...