Valorant Gereksiz Ban Yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba Yeni Pc Aldım Bundan 1 Hafta Önce Fakat Valorant Girdiğimde Main Hesabımda 1 el attıktan sonra öbür süki gün 3. parti yazılımdan ban yedi tickete yazdım cihaz banı uygulandığı söyleniyor bir yanlışlık olmuştur diye yedek hesabıma girdim oda 2 gün sonra 3. parti yazılımdan ban yedi ne yapmam gerekiyor hile açmadığım halde ban yiyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
custom windows mu yüklü yani editlenmiş iso mu yoksa orjinal windows mu yüklü eğer herhangi bir siteden indirdiğin windows yüklüyse arkaplanda çalışan bir programı hile olarak algılıyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
custom windows mu yüklü yani editlenmiş iso mu yoksa orjinal windows mu yüklü eğer herhangi bir siteden indirdiğin windows yüklüyse arkaplanda çalışan bir programı hile olarak algılıyor olabilir
int kafeci yükledi windows 10 pro int kafeden 2. el aldım pcyi

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yeni pcizde herhangi bir oyunun hilesini actiysaniz valorant tespit edip Ban atmış olabilir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam valorantta açman önemli degil baska uygulamalarda vanguard acıkken hile açtıysan o algılıyor ve valorant hesabına ban atıyor malesef ben de öyle ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yeni pcizde herhangi bir oyunun hilesini actiysaniz valorant tespit edip Ban atmış olabilir
1 kere lpreborn el attım lolde sonra sildim zaten 1 kerede satın aldığım unturned hilesini oynadım onuda sonra sildim zaten benim main hesap unturned hilesinden önce ban yedi lpreborn dan şüphelenioyurm yada başka birşeyden ban yiyorum ama neyden
Post automatically merged:

hocam valorantta açman önemli degil baska uygulamalarda vanguard acıkken hile açtıysan o algılıyor ve valorant hesabına ban atıyor malesef ben de öyle ban yedim
ben cihazbanı yemişim öyle diyor valo ticket

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
acil bi format at ve orjinal windos yükleyip key at kafede kullanılan bilgisayardan hiç bir şifreni falan girme bütün girdiğin şifreleri de değiş brom

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
int cafeden pc almak cok mantıksız bana kalırsa

aldığınız yerle konusun hile veya 3.parti acmadığım sekilde anakart banlı diye belki bişey yaparlar fakat ikinci el olduğu icin bişey yapcaklarını sanmam

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
int kafeci abim gibidir 7 yıldır ona gidiyordum pc almak nasip oldu sonunda ve çoğu parça 2. el zaten int kafeci birşey yapmış olamaz
int cafeden pc almak cok mantıksız bana kalırsa

aldığınız yerle konusun hile veya 3.parti acmadığım sekilde anakart banlı diye belki bişey yaparlar fakat ikinci el olduğu icin bişey yapcaklarını sanmam

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
int kafeci abim gibidir 7 yıldır ona gidiyordum pc almak nasip oldu sonunda ve çoğu parça 2. el zaten int kafeci birşey yapmış olamaz
alakası yok adı üstünde kendin ikinci el diyorsun

fakat hile acmıssın dediğin kadarıyla ve logları silmedin+ vanguard acıkken yaptın bunları büyük ihtimal ondan ban yemissindir bu banı acmak icin ya spoofer alcan yada anakart değisimi (%100 çözüm değil)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
alakası yok adı üstünde kendin ikinci el diyorsun

fakat hile acmıssın dediğin kadarıyla ve logları silmedin+ vanguard acıkken yaptın bunları büyük ihtimal ondan ban yemissindir bu banı acmak icin ya spoofer alcan yada anakart değisimi (%100 çözüm değil)
valoda hile açmadım denemedim bileban yememk için zaten

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
kral üzgünüm pc yi 2. el almışsın ve önceden kullanan kişi valoranttan hwid banlatmış gidip söyle ama iade vereceğini sanmıyorum :/

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bence bilgisayarın sistemlerinde bi hata olmuş olabilir yada 2. el parça koymuş olabilirler

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bende yaşadım knk malesef hileleri fazla açınca oluyor.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sen yinede bi temiz format atıp dene bro çünkü bu kurduğu windowstan kaynaklı olabilir herhangi bir siteden indirilmiş iso dosyasıyla format atmışsa windows isolarını daha sadeleştirip artı programlar kurdukları için bu programlardan birini vanguard 3rd party tool olarak görüyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...