int kafeci yükledi windows 10 pro int kafeden 2. el aldım pcyicustom windows mu yüklü yani editlenmiş iso mu yoksa orjinal windows mu yüklü eğer herhangi bir siteden indirdiğin windows yüklüyse arkaplanda çalışan bir programı hile olarak algılıyor olabilir
1 kere lpreborn el attım lolde sonra sildim zaten 1 kerede satın aldığım unturned hilesini oynadım onuda sonra sildim zaten benim main hesap unturned hilesinden önce ban yedi lpreborn dan şüphelenioyurm yada başka birşeyden ban yiyorum ama neydenYeni pcizde herhangi bir oyunun hilesini actiysaniz valorant tespit edip Ban atmış olabilir
ben cihazbanı yemişim öyle diyor valo tickethocam valorantta açman önemli degil baska uygulamalarda vanguard acıkken hile açtıysan o algılıyor ve valorant hesabına ban atıyor malesef ben de öyle ban yedim
niyekiacil bi format at ve orjinal windos yükleyip key at kafede kullanılan bilgisayardan hiç bir şifreni falan girme bütün girdiğin şifreleri de değiş brom
int cafeden pc almak cok mantıksız bana kalırsa
aldığınız yerle konusun hile veya 3.parti acmadığım sekilde anakart banlı diye belki bişey yaparlar fakat ikinci el olduğu icin bişey yapcaklarını sanmam
alakası yok adı üstünde kendin ikinci el diyorsunint kafeci abim gibidir 7 yıldır ona gidiyordum pc almak nasip oldu sonunda ve çoğu parça 2. el zaten int kafeci birşey yapmış olamaz
valoda hile açmadım denemedim bileban yememk için zatenalakası yok adı üstünde kendin ikinci el diyorsun
fakat hile acmıssın dediğin kadarıyla ve logları silmedin+ vanguard acıkken yaptın bunları büyük ihtimal ondan ban yemissindir bu banı acmak icin ya spoofer alcan yada anakart değisimi (%100 çözüm değil)
yaw kardesim ne diyorum vanguard algılamıstır actığın hileleri ve loglar duruyordur onuda vanguard algılayıp banı atmıstırvaloda hile açmadım denemedim bileban yememk için zaten
int kafeciye toplattırdım çoğu ürün letgodan 2. el alınmış zaten :/kral üzgünüm pc yi 2. el almışsın ve önceden kullanan kişi valoranttan hwid banlatmış gidip söyle ama iade vereceğini sanmıyorum :/
2. el çoğu parçaBence bilgisayarın sistemlerinde bi hata olmuş olabilir yada 2. el parça koymuş olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?