Valorant Gigabyte anakart HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugun hileyle ilk maçımı girdikten sonra oyun siyah ekrana düştü görev yöneticisinden valorantı kapattıkdan sonra bidaha girmeye çalıştığımda kalıcı uzaklaştırma yazdığını gördüm hiç belli etmedim legit oynadım nasıl kaldırırm banı amidewin hala çalışıyor mu anakartım gigabyte

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
forumda calısan spoofer yokmus su an belli bir ban kaldirma yonetim olmasa da benim arkadasim 2 3 gun oncesinde cokca denedikten sonra bi yontem buldu. o manuel bi sekilde mac adresini ip adresini degisti sonra format atip bios update yapti sonra oyunu baska diske kurdu bi de netten bi tane spoofer buldu onu yapti calisti o yuzden kesin yok diyemem var ama zor iste

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şu anda forumda aktif bir spoofer yok, internette biraz araştırırsan bulabilirsin, bu işi yapan siteler var yabancı.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
forumda spoofer mevcut değil şuanda hocam

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1.Yöntem : destek ekibine ticket at
2. Yöntem :
  • Google’a “harddisk serial number changer” yazın.
  • Karşınıza gelen siteleri virüs taraması yaparak güvenliğinden emin olduğunuz birinden programı indirin.
  • Programın kullanımı oldukça basit.Kurulumu gerçekleştirdikten sonra Valorant’ın kurulu olduğu diski seçerek change diyoruz hepsi bu kadar.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
30 40 dolara satılan spooferlar var hocam çok pahalı beklemekten başka çare yok format deneyebilirsiniz bazen sadece hwid PC sürümüne atılıyor denemekte zarar gelmez hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Spoofer var onla banını açabilirsin bende bir kere ban yedim hwid açılmıştı ama ondan önce pcye tamamen bi format atman gerek ondan sonra spoofer kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...