detect olayı vs yoktu tamamen raporlardan ban yendi.3 ay kullandım sıkıntısız ban yemedim son gelen dt olayı bütün hesaplara ban attı ama hwid yemedim .D çok iyi hile bu arada
.belki bir şikayet veya başka bir sorun nedeniyle engellenmişsinizdir.
Ben kendi yöntemimi kullanıyorum.
Kişisel bir temizleyicim var. Valorant hack kullandığımda, hacklemeye başlamadan önce her zaman temizleyici kullanırım, sonra bilgisayarımı yeniden başlatırım ve ondan sonra hack'i kullanırım. Oynamayı bitirdikten sonra, bilgisayarımdaki oyun geçmişi verilerini temizlemek için temizleyiciyi tekrar kullandım ve bilgisayarı yeniden başlattım.
dt dendi dendi caus 50 kere kontrol etti ud olduğunu kanıtladı belli ki raporlardan ban yedik ki ben rapordan ban yediğime de eminim zaten sen de hemen dt diye teşhisi koymuşsun dostum sen de rapordan yemişsindir mutlaka.
3 hafta ara arada olsa sıkıntısız kullandım dia 3 oldu hesap bir kaç gün önce hwid yemişim bende. Diaya çıktıktan sonra çok fazla belli etmeye başlamıştım ister istemez . DT olduğunu zannetmiyorum yani
Arkadaşlarım benim yukarıda "hile dt olmuş" gibi bir söylemimi gördünüz mü? Ben böyle birşey söylemedim ki. Belli etmedim ama yine de yedim ben de bilmiyorum nedenini.rapordan yemişsindir muhtemelen kral yoksa mh bu konuda dikkatli zaten dt olduğunda bilgi verirdi bizlere
Mümkün mü bilmiyorum ama online turnuvalara girdiğimde arkada bir program açmamız isteniyordu. Bu program bilgisayarda ne kadar çalışan program varsa onların loglarını tutuyor . Bir kaç dakika aralıklarlada ekran görüntüsü alıp kayıt ediyordu. Valorantta böyle bir şey mümkün mü diye merak etmiyor değilim açıkçası.Arkadaşlarım benim yukarıda "hile dt olmuş" gibi bir söylemimi gördünüz mü? Ben böyle birşey söylemedim ki. Belli etmedim ama yine de yedim ben de bilmiyorum nedenini.
Öncelikle Vanguard her şeyi logluyor zaten, yanlış hatırlamıyorsam her 0.5 tickte servera heartbeat ve logları gönderiyor. Bu logların içerisinde çalışan driverlar, çalışan programlar. Sisteme takılı USB'ler, takılı HID arayüzleri (DMA cihazları için kontrol ediyor) gibi bilgileri logluyor. Ekran görüntüsü kısmında ise zaten ekran görüntüleri "varsa" bakmalarını gerektirecek kadar report yediyseniz ban yersiniz. Hile UD zaten MH bu konuda her zaman dürüst oldu.Mümkün mü bilmiyorum ama online turnuvalara girdiğimde arkada bir program açmamız isteniyordu. Bu program bilgisayarda ne kadar çalışan program varsa onların loglarını tutuyor . Bir kaç dakika aralıklarlada ekran görüntüsü alıp kayıt ediyordu. Valorantta böyle bir şey mümkün mü diye merak etmiyor değilim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?