Valorant Hack BANNED.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beklenen son. Hileyi kullanmaya başladığımın 9. gününde ban yedim. Forumda ve hile açıklamasında söylenen her şeyi yaptım, 3 ayrı hesaptan günde 6 maç atarak 1er gün arayla legit oynadım, ama kısa sürdü. Kendi düşen ağlamaz :D yeni bi hesap açtım, o da direkt ban yedi. Herhalde HWID yedik. Hiç bilgi de vermiyorlar, cihaz banı mı yedim, ne kadar sürecek falan. Ticket attım ben de öğrenmek için. Hayırlısı bakalım. Tavsiye olarak, bu kadar kısa süren bir zevk için cihaz banı yemeye değmiyor diyebilirim. Yine de siz bilirsiniz. İyi forumlar.

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
9gün cok ıyı bu arada

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun toplu ban attılar reportlar incelenmiş yapcak bir şey yok

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Slot tabanlı bir hile değil di zaten, son zamanlarda çok fazla kişi kullanmaya başlamıştı. Şaşırmamak gerek.

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
3 ay kullandım sıkıntısız ban yemedim son gelen dt olayı bütün hesaplara ban attı ama hwid yemedim .D çok iyi hile bu arada

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Banin suresi 3 ay Hwid yemissindir spoffer kullanarak tekrardan farkli hesapla oynayabilirsin :)

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Knk biraz açar mısın ? Program, dosya vb
Post automatically merged:

belki bir şikayet veya başka bir sorun nedeniyle engellenmişsinizdir.
Ben kendi yöntemimi kullanıyorum.
Kişisel bir temizleyicim var. Valorant hack kullandığımda, hacklemeye başlamadan önce her zaman temizleyici kullanırım, sonra bilgisayarımı yeniden başlatırım ve ondan sonra hack'i kullanırım. Oynamayı bitirdikten sonra, bilgisayarımdaki oyun geçmişi verilerini temizlemek için temizleyiciyi tekrar kullandım ve bilgisayarı yeniden başlattım.
.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
rapordan yemişsindir muhtemelen kral yoksa mh bu konuda dikkatli zaten dt olduğunda bilgi verirdi bizlere

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
3 hafta ara arada olsa sıkıntısız kullandım dia 3 oldu hesap bir kaç gün önce hwid yemişim bende. Diaya çıktıktan sonra çok fazla belli etmeye başlamıştım ister istemez . DT olduğunu zannetmiyorum yani

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dt dendi dendi caus 50 kere kontrol etti ud olduğunu kanıtladı belli ki raporlardan ban yedik ki ben rapordan ban yediğime de eminim zaten sen de hemen dt diye teşhisi koymuşsun dostum sen de rapordan yemişsindir mutlaka.

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dt dendi dendi caus 50 kere kontrol etti ud olduğunu kanıtladı belli ki raporlardan ban yedik ki ben rapordan ban yediğime de eminim zaten sen de hemen dt diye teşhisi koymuşsun dostum sen de rapordan yemişsindir mutlaka.
3 hafta ara arada olsa sıkıntısız kullandım dia 3 oldu hesap bir kaç gün önce hwid yemişim bende. Diaya çıktıktan sonra çok fazla belli etmeye başlamıştım ister istemez . DT olduğunu zannetmiyorum yani
rapordan yemişsindir muhtemelen kral yoksa mh bu konuda dikkatli zaten dt olduğunda bilgi verirdi bizlere
Arkadaşlarım benim yukarıda "hile dt olmuş" gibi bir söylemimi gördünüz mü? Ben böyle birşey söylemedim ki. Belli etmedim ama yine de yedim ben de bilmiyorum nedenini.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlarım benim yukarıda "hile dt olmuş" gibi bir söylemimi gördünüz mü? Ben böyle birşey söylemedim ki. Belli etmedim ama yine de yedim ben de bilmiyorum nedenini.
Mümkün mü bilmiyorum ama online turnuvalara girdiğimde arkada bir program açmamız isteniyordu. Bu program bilgisayarda ne kadar çalışan program varsa onların loglarını tutuyor . Bir kaç dakika aralıklarlada ekran görüntüsü alıp kayıt ediyordu. Valorantta böyle bir şey mümkün mü diye merak etmiyor değilim açıkçası.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Mümkün mü bilmiyorum ama online turnuvalara girdiğimde arkada bir program açmamız isteniyordu. Bu program bilgisayarda ne kadar çalışan program varsa onların loglarını tutuyor . Bir kaç dakika aralıklarlada ekran görüntüsü alıp kayıt ediyordu. Valorantta böyle bir şey mümkün mü diye merak etmiyor değilim açıkçası.
Öncelikle Vanguard her şeyi logluyor zaten, yanlış hatırlamıyorsam her 0.5 tickte servera heartbeat ve logları gönderiyor. Bu logların içerisinde çalışan driverlar, çalışan programlar. Sisteme takılı USB'ler, takılı HID arayüzleri (DMA cihazları için kontrol ediyor) gibi bilgileri logluyor. Ekran görüntüsü kısmında ise zaten ekran görüntüleri "varsa" bakmalarını gerektirecek kadar report yediyseniz ban yersiniz. Hile UD zaten MH bu konuda her zaman dürüst oldu.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben tek hesapla immo olana kadr günde 10 maç fln atıyordum 1 ay sürdü şimdi yeni açtıgım hesaplar 1 hafta sürmüyor hile fix yiye bilir

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bende deniyeceğim inşallah ban dalgasına denk gelmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...