Valorant Hack BANNED.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben şuan farklı bir hile buldum hiç hesap değişmedim banda yemdeim ve smok içi bela atmışlığım var hileyle :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Beklenen son. Hileyi kullanmaya başladığımın 9. gününde ban yedim. Forumda ve hile açıklamasında söylenen her şeyi yaptım, 3 ayrı hesaptan günde 6 maç atarak 1er gün arayla legit oynadım, ama kısa sürdü. Kendi düşen ağlamaz :D yeni bi hesap açtım, o da direkt ban yedi. Herhalde HWID yedik. Hiç bilgi de vermiyorlar, cihaz banı mı yedim, ne kadar sürecek falan. Ticket attım ben de öğrenmek için. Hayırlısı bakalım. Tavsiye olarak, bu kadar kısa süren bir zevk için cihaz banı yemeye değmiyor diyebilirim. Yine de siz bilirsiniz. İyi forumlar.
Beklenen son. Hileyi kullanmaya başladığımın 9. gününde ban yedim. Forumda ve hile açıklamasında söylenen her şeyi yaptım, 3 ayrı hesaptan günde 6 maç atarak 1er gün arayla legit oynadım, ama kısa sürdü. Kendi düşen ağlamaz :D yeni bi hesap açtım, o da direkt ban yedi. Herhalde HWID yedik. Hiç bilgi de vermiyorlar, cihaz banı mı yedim, ne kadar sürecek falan. Ticket attım ben de öğrenmek için. Hayırlısı bakalım. Tavsiye olarak, bu kadar kısa süren bir zevk için cihaz banı yemeye değmiyor diyebilirim. Yine de siz bilirsiniz. İyi forumlar.
Geçmiş olsun belli etmeden oynasaydınız ve çok maç atmamalısınız maalesef valorantın Hack tespiti çok kuvvetli üzgünüm

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Report banı yemişsindir. Çok daha uzun zaman kullanan arkadaşlar var.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
3 ay kullandım sıkıntısız ban yemedim son gelen dt olayı bütün hesaplara ban attı ama hwid yemedim .D çok iyi hile bu arada
delaylı hwid olabilir 6 7 ay önce başıma geldi hwid banım 2 hafta sonra gelmişti
Post automatically merged:

dt dendi dendi caus 50 kere kontrol etti ud olduğunu kanıtladı belli ki raporlardan ban yedik ki ben rapordan ban yediğime de eminim zaten sen de hemen dt diye teşhisi koymuşsun dostum sen de rapordan yemişsindir mutlaka.
hile dt olsa vanguardın ssd hızına bağlı olarak tüm bilgisayarı taraması 2-3 saatten fazla sürmez (misal bende 30 dakika sürmeden tarıyor ) bu süredede anında banı çakar zaten dt olmuş bir hileninn vanguarda takılmadan 5 6 gün bile kullanılabilmesi zaten imkansız

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
HWID yasağı neredeyse 3-4 ay sürüyor. Ama anlatmak istediğim şey şu ki, siz hileyi kullanırken aynı zamanda onunla sıralamaya giren ve güvenle oynayan başkaları da vardı. Bence oyun tarzın yüzünden kendini yasaklayan sensin, belki de akıllıca oynaman gerekiyordu. Bir hesaptan diğerine geçmek ve birden fazla hesapta oynamakla ilgili değil. İnsanlar bunu sadece 1 günde çok fazla rapor alırsa kesinlikle banlanacağı için yapıyor ve bu yüzden her gün farklı hesaplarda oynayarak çok fazla rapor edilmekten kaçınıyorlar. Ama bence yeterince akıllı oynarsan, asla yasaklanmayacaksın. Ve akıllı oynamak için iyi bir oyuncu olmanız gerekir. İyi bir nişancı ve iyi bir oyun anlayışı olan, kimsenin sizden şüphelenmesine neden olmayacak iyi bir oyuncu ve size bir dolandırıcı demek yerine size sadece bir profesyonel diyecekler. Bu çok pratik gerektirir. Bu yüzden insanlara hile ile çok fazla derecelendirilmemiş oyun oynamalarını ve oyunculuk yaparken akıllıca oynamayı denemelerini tavsiye ediyorum, böylece nasıl davranacaklarını ustalaşma noktasına gelsinler ve sonra rekabete girip orada hakimiyet kursunlar.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
güvenli oynamalısın kardeşim bu yüzden yasaklandın

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
spoofer varsa değiyor hocam. spoofu olmayanların açmasını tavsiye etmem

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
delaylı hwid olabilir 6 7 ay önce başıma geldi hwid banım 2 hafta sonra gelmişti
Post automatically merged:

hile dt olsa vanguardın ssd hızına bağlı olarak tüm bilgisayarı taraması 2-3 saatten fazla sürmez (misal bende 30 dakika sürmeden tarıyor ) bu süredede anında banı çakar zaten dt olmuş bir hileninn vanguarda takılmadan 5 6 gün bile kullanılabilmesi zaten imkansız
vanguart hemen tarıyor valla baska oyunda makro kullanmısdım ben o oyunda izin veriliyordu bı baktım vanguart hesabınız uzakalstırıldı yeazıyor. hemen tespit ediyor valla

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
vanguart hemen tarıyor valla baska oyunda makro kullanmısdım ben o oyunda izin veriliyordu bı baktım vanguart hesabınız uzakalstırıldı yeazıyor. hemen tespit ediyor valla
tespit edilmiş yazılım kullandıysan o yüzdende olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
spoofer kullanarak hallede bilirsin yada anakart alarak ama bunu belirtmemeleri dt oldugu anda kötü birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...