Seçkin Üye
Merhaba, MemoryHackers'in Valorant Hilesini kullanmak istiyorum evimde 2 tane bilgisayar var birinden hile açsam aynı internete bağlıyız ya ip ban yermiyiz acaba?
Sürekli aynı ip den boost işine devam ederseniz ve belli edersen olabilir benim tanıdığım bir arkadaşım öyle hwid ban yedi durduk yere ama acc ban yemedi baya oldu şimdi nasıl olur bilemiyorum net bir şey söylemek mümkün değilMerhaba, MemoryHackers'in Valorant Hilesini kullanmak istiyorum evimde 2 tane bilgisayar var birinden hile açsam aynı internete bağlıyız ya ip ban yermiyiz acaba?
yeme ihtimalin var ip ban 2 hesapta gidebilir ama büyük bi ihtimalle eğer ban yersen hwid ban yersin ip ban da yiyebilirsin belli olmaz bu işlerMerhaba, MemoryHackers'in Valorant Hilesini kullanmak istiyorum evimde 2 tane bilgisayar var birinden hile açsam aynı internete bağlıyız ya ip ban yermiyiz acaba?
Bende ban yemiştim geçen yıl haziranda ama aynı ipde farklı bilgisayardan oynamaya devam ediyordum şu an sistem değiştiyse bilememMerhaba, MemoryHackers'in Valorant Hilesini kullanmak istiyorum evimde 2 tane bilgisayar var birinden hile açsam aynı internete bağlıyız ya ip ban yermiyiz acaba?
Benim başıma geldi bu. Hala da aynı durum devam ediyor. yönlendirici banı atiyorlar ama sürekli ayni internet saglayicidan yersen olur bu.Merhaba, MemoryHackers'in Valorant Hilesini kullanmak istiyorum evimde 2 tane bilgisayar var birinden hile açsam aynı internete bağlıyız ya ip ban yermiyiz acaba?
yeme ihtimalin var knkMerhaba, MemoryHackers'in Valorant Hilesini kullanmak istiyorum evimde 2 tane bilgisayar var birinden hile açsam aynı internete bağlıyız ya ip ban yermiyiz acaba?
net bir şey söylemek dğru olmza ama ip ban yemezsin benceMerhaba, MemoryHackers'in Valorant Hilesini kullanmak istiyorum evimde 2 tane bilgisayar var birinden hile açsam aynı internete bağlıyız ya ip ban yermiyiz acaba?
Merhaba, MemoryHackers'in Valorant Hilesini kullanmak istiyorum evimde 2 tane bilgisayar var birinden hile açsam aynı internete bağlıyız ya ip ban yermiyiz acaba?