Valorant Hakkında Düşünceleriniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
abi bu oyunun ban sistemi cok kötü, 1 kere ban yedimiydi birdaha oyniyamiyorsun adamlar cpu id ban yapiyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyun grafikleri bakımından güzel ama karışık geldi map i ögrenmedigin sürece zor gibi skill animasyonları da karışık tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Csgo İle Lolün Birleştiğini Düşün Skillerin Var Hemde Silahla Çatışıyorsun Fps oyunu

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Eu prefiro de jogos como Cs Go, mas eu acho que valorant é um game que ta fazendo muito sucesso, eu jogaria, mas agora estou jogando outro games nesse momento

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
csgo ve lol birleşimi gibi bir şey ben oynadım ama sevmedim

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
cs go + LOL :D bu kadar

Üye
7 HİZMET YILI
Bence csgodan tek farkı animasyon kalitesinin daha çok anime tarzı oluşu. Bana kötü geldi belkide beceremediğim içindir :D

Üye
8 HİZMET YILI
Güzel ve eğlenceli oyun oyundaki seslendirmeler vs çok güzel karakter detayları ve ultileri de muazzam arkadaşların varsa daha da zevk alırsın ama tek oynarsan da sıkılmadan oynayabileceğin bir oyun puanım 10 üzerinden 8

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka fps seviyorsan dalında farklı bi çalışma arada değişiklik olması için girilebilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben oyunu beğedim p2w olmaması baya iyi olmuş csgo dan falan kat kat iyi ama ben biraz fps sorunu çekiyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Cs den sıkılan ama lolüde oynamak istemeyenler için iyi kıvamda bir oyun . Değişik taktikler izlenebiliyor . Tüm karakterlerin değişik güçleri var. Bazısı ölen arkadaşını canlandıriyor bazısı haritanın herhangi biryerine ışınlanıyor . Oynadikça öğrenirsin güzel oyun

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim Başlamanı Tavsiye Ederim Hemen Çok Güzel Bir Oyun Para Bebeliği Yok En kısa Zamanda Başla knk oyun mükemmel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...