Hocam yeni hesap satın alıp girdiğinizde spoof yapmadığınız için hesap tekrar ban yiyecektir. Sisteminiz şuan hwid banlı durumda. Spoof yapmadığınız taktirde aldığınız hesapta gidecektir.Ticketdan pek bi ümidim yok açıkcası yeni hesap satın almayı planlıyorum ancak tekrar olur mu böyle bir şey diye korkmuyo değilim ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Ticketdan pek bi ümidim yok açıkcası yeni hesap satın almayı planlıyorum ancak tekrar olur mu böyle bir şey diye korkmuyo değilim ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Bu yorumun biraz kafamı karıştırdı kral benim, val 152 gibi uyarılar almıyorum farklı hesapla istediğim zaman girip oyun oynayabiliyorum. HWID yediğimi nasıl anlayabilirim? Ben farklı hesapla oynayınca hwid yemediğimi sanıyodum.Hocam yeni hesap satın alıp girdiğinizde spoof yapmadığınız için hesap tekrar ban yiyecektir. Sisteminiz şuan hwid banlı durumda. Spoof yapmadığınız taktirde aldığınız hesapta gidecektir.
Bir kaç maç içerisinde val 5 hatası alırsın o hesaplara eğer hwid yediysenBu yorumun biraz kafamı karıştırdı kral benim, val 152 gibi uyarılar almıyorum farklı hesapla istediğim zaman girip oyun oynayabiliyorum. HWID yediğimi nasıl anlayabilirim? Ben farklı hesapla oynayınca hwid yemediğimi sanıyodum.
Merhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
Muhtemelen bende de öyle oldu benim indirdiğim crackli oyun baya sıkıntılı bir şeydi çünkü diskin içinde disk falan açmıştı.kral pcde 3çparti crackli oyun vardı onu bile bahane ettiler banlandım
Tickettan şöyle bi cevap geldi bir nevi hwid yemediğimi söylüyor gibiBir kaç maç içerisinde val 5 hatası alırsın o hesaplara eğer hwid yediysen
evet hwid ban yememişsiniz yenii hesap ile devam edebilirsinizMuhtemelen bende de öyle oldu benim indirdiğim crackli oyun baya sıkıntılı bir şeydi çünkü diskin içinde disk falan açmıştı.
Post automatically merged:
Tickettan şöyle bi cevap geldi bir nevi hwid yemediğimi söylüyor gibi
Ekli dosyayı görüntüle 86307