Üye
incelemeye alınmıstır knkban yediysen riot umursamıyor bende net cafede yedim ban 1.5klık car gitti. benim pcdende valo gitti artık
incelemeye alınmıstır knkban yediysen riot umursamıyor bende net cafede yedim ban 1.5klık car gitti. benim pcdende valo gitti artık
ticket aç hocam tek kurtarma yöntemi oMerhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
desteğe ticket atmayı dene bir programı hile algılamış olabilirMerhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
hesaba özel bir şey ise donanım banı değildirŞimdi ben bu pc yi temizlemek için bir daha böyle bi durum olmaması için tamamen format mı atmam lazım?
Post automatically merged:
Hwid yemedim ki başka bir hesapla girebiliyorum.
belkide oyun yoneticilerinden birini defalrca vurdun o da sinir olduMerhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
geçmiş olsunMerhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
kanka yüklediğin uygulama program veya başka bir oyunun hilesi olabilir yada ana kartına şüpheli olduğun için ban sistemi eklenmiş olabilirMerhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
önceki kullanduığın hilelerden olabilir mi ya da belkide dosyalar tam silinmemiştirMerhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?