Valorant haksız yere HWID banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, bugün Valorant oynamak için girdim, oyunumu oynadım ve oyundan çıktım. Akşamüstü tekrar girmek istediğimde hesabımın banlandığını ve VAL 152 hatasını aldım yani hesabım hem kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı hem de HWID banlanmıştım. Bu banlanma olayı olmadan önce Vanguard Secure Boot ayarını BIOS'dan açmamı istedi ve oyundan attı. Tekrar girmeyi denedim, yine aynı şey oldu. Sonra gittim ve BIOS'dan Secure Boot'u açtım, oyuna girdim. Oyun açılıyor mu diye baktım, oyun açılıyordu ve herhangi bir sorun yoktu. Sonrasında 1-2 saat sonra Valorant'a girmek istediğimde Valorant'tan kalıcı olarak uzaklaştırıldın, mesajıyla karşılaştım. Valorant'a bilet gönderdim, şu anlık bekliyorum ama hiçbir eşkilde kullandığım hileyi, Valorant hilesini ana hesabımda açmadım ve oynadığım hile ikinci Windows'ta yer alıyordu yani hileyle bir alakası yoktur.
sonuç olarak bilgisayarında 3.parti yazılımı bulundurmuşsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
valorant başka hesapta kullandıgın hileden banlamıştır kanka

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisayarında Herhangibi 3.pt yazılım vardır onu alılamıştır durum destek ekibine aktır sorunu en kısa zamanda çözerler

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Başka bir oyuna hile yaptın onu algıladı aynısı bana da olmuştu sea of thievese hile yapmıştım valodan banlandım .
Başka oyuna hile yaparken vanguardı kapatmayı unutmayın

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İronik bir şekilde bende aynı şekilde ban yedim sonra spoofer atıp hile kullanmaya başladım sinirden ve hile kullandığım çar ban yemedi adamlara kanıt söyleyin hangi program hangi hareketim hile falan diye soruyorum adamlar sonunda bota bağladılar bu yüzden ritonun en büyük düşmanı benim

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam valonun sağlam korumasi var pcde herjangi bir 3.part yazılım varsa onları silip öyle kullanın dikkat gerektiriyor

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba, bugün Valorant oynamak için girdim, oyunumu oynadım ve oyundan çıktım. Akşamüstü tekrar girmek istediğimde hesabımın banlandığını ve VAL 152 hatasını aldım yani hesabım hem kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı hem de HWID banlanmıştım. Bu banlanma olayı olmadan önce Vanguard Secure Boot ayarını BIOS'dan açmamı istedi ve oyundan attı. Tekrar girmeyi denedim, yine aynı şey oldu. Sonra gittim ve BIOS'dan Secure Boot'u açtım, oyuna girdim. Oyun açılıyor mu diye baktım, oyun açılıyordu ve herhangi bir sorun yoktu. Sonrasında 1-2 saat sonra Valorant'a girmek istediğimde Valorant'tan kalıcı olarak uzaklaştırıldın, mesajıyla karşılaştım. Valorant'a bilet gönderdim, şu anlık bekliyorum ama hiçbir eşkilde kullandığım hileyi, Valorant hilesini ana hesabımda açmadım ve oynadığım hile ikinci Windows'ta yer alıyordu yani hileyle bir alakası yoktur.
anakart markası ne bu arada
bende spoffer var usta istersen verebilirim Yuceers#6279

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Cidden kötü bir durum üzüldüm senin adına

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bilgisayarda herhangi bi hile programını da hile olarak algılayıp banlıyabiliyo

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bende haksız yere ban yemiştim kendim anakart seri numaralarını değiştirmeye kalktım pc açılmaz hale gelmişti bilgisayarcıya 300 tl ye yaptırmıştım aman siz siz olun kendi başınıza bios seriallerini değiştirmeyin anakart açılmaz hale geliyor.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
daha önceden yemiş olabilir misin?
arka planda 3 parti programda yakalamış olabilir.(başka bir oyundaki hilenin programı olabilir.)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dileklerimizi söyleyelim hocam başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor

╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ne kadar ticket atarsan at bakmıyorlar bile. Botlar otomatik yanıt veriyor. Geçmiş olsun benim de eskiden başıma gelmişti. Herhangi bir oyunda hile kullanmadan önce Vanguard'ı kapatmayı unutma.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende de olmustu reis oyunda bi hile açmasan bile vanguard açıkken başka oyunun hilesini açınca da yiyorsun

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bak ben 2 windows kurdum bilgisayara ve ikiside birbirinden bağımsız biei ssd biri hdd ben hileyi hdd de yapıyodum ama ssd de hayatım boyunca hiç bi crekli bir şey yüklemedim hdd de ise yan hesabımdan valorant hilesini kullanıyodum ama yan hesabımdan ama.benim gidip ana hesabım ban yemiş yan hesabım açık

Knkm ben HWID dan değilim HWID açılıyo bi süreyle ama hesap gitti o sıkıntı anlamsız bi sistemleri var her boka ban atıyolar nedenini sorsak bot cevap veriyo yani yazık
anakartın aynı oldugu için ban yedin dostum 2.windows kursan da birini ssd diğerini hdd yapsan da aynı anakarta bağlı :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun hocam bu konuda yapabileceğin çok şey yok açıkcası ticket atıp beklemek yada spooflayıp başka bir hesaptan oyunu oynamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...