Valorant haksız yere HWID banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Muhtemelen hileni algılayıp banlandı. Ticketa olumlu dönmeyecekler diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam ana hesabında açmamış olsan bile sonuçta kullanmışsın genellikle haksız yere ban atmıyor adamlar
Knk bak ben hileyi yan hesabımda kullandım yan hesabımda sorun yok ana hesabım yemiş yan hesap duruyo yani hileyi kullandığım hesap duruyo hiç bi şekilde uzaklaştırma almamış

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende metin2 botundan dolayı ban yemiştim son girdiğim hesap oydu Youtubeda bir kaç video vardı ticket örneği olarak. Ben toplamda 15 16 adet ticket atmıştım ve tek farklı cevap ilk dönüş yaptıklarındaydı. Kanıt veya herhangi bir şeyi seninle paylaşmıyorlar ellerindeki tek şey Vanguardın seni şüpheli görmesi. Vanguard bilgisayarındaki bir virüsü veya hdd deki hileyi algılamıştır ve hile ile oynadıktan sonra kendi hesabına girdiğin için ona ban atmıştır.

Biz Bu Aleme Yeni Gelmedik Geri Geldik
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun knk ne diyim keşke açmasaydın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Crackli oyunlardan veya programlardan ban atma riski var. Maalesef ve açılmama riskide var. Üzücü bi durum ben yaşamadım ama allah kimseye yaşatmasın tek çözüm ticket aç ve bekle

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bak ben 2 windows kurdum bilgisayara ve ikiside birbirinden bağımsız biei ssd biri hdd ben hileyi hdd de yapıyodum ama ssd de hayatım boyunca hiç bi crekli bir şey yüklemedim hdd de ise yan hesabımdan valorant hilesini kullanıyodum ama yan hesabımdan ama.benim gidip ana hesabım ban yemiş yan hesabım açık

Knkm ben HWID dan değilim HWID açılıyo bi süreyle ama hesap gitti o sıkıntı anlamsız bi sistemleri var her boka ban atıyolar nedenini sorsak bot cevap veriyo yani yazık
Zaten valorant sadece HWID atmiyor ki anakartının içine kadar giriyor o ban spoofer kullanmak zorundasın

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
herkes spoofer kullan demişte spoofer araştırırken de dikkatg et dolandırılma dostum zaten gündem de doğru düzgün spoofer yok

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gerçekten hile kullanmadıysan VAN Guard büyük ihtimalle bilgisayarda olan farklı 3. parti yazılımı tespit etmiştir,

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba, bugün Valorant oynamak için girdim, oyunumu oynadım ve oyundan çıktım. Akşamüstü tekrar girmek istediğimde hesabımın banlandığını ve VAL 152 hatasını aldım yani hesabım hem kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı hem de HWID banlanmıştım. Bu banlanma olayı olmadan önce Vanguard Secure Boot ayarını BIOS'dan açmamı istedi ve oyundan attı. Tekrar girmeyi denedim, yine aynı şey oldu. Sonra gittim ve BIOS'dan Secure Boot'u açtım, oyuna girdim. Oyun açılıyor mu diye baktım, oyun açılıyordu ve herhangi bir sorun yoktu. Sonrasında 1-2 saat sonra Valorant'a girmek istediğimde Valorant'tan kalıcı olarak uzaklaştırıldın, mesajıyla karşılaştım. Valorant'a bilet gönderdim, şu anlık bekliyorum ama hiçbir eşkilde kullandığım hileyi, Valorant hilesini ana hesabımda açmadım ve oynadığım hile ikinci Windows'ta yer alıyordu yani hileyle bir alakası yoktur.
ben de sınırsız ban yedim kalıcı sebebsiz yere hile açtım direk yedim

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba, bugün Valorant oynamak için girdim, oyunumu oynadım ve oyundan çıktım. Akşamüstü tekrar girmek istediğimde hesabımın banlandığını ve VAL 152 hatasını aldım yani hesabım hem kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı hem de HWID banlanmıştım. Bu banlanma olayı olmadan önce Vanguard Secure Boot ayarını BIOS'dan açmamı istedi ve oyundan attı. Tekrar girmeyi denedim, yine aynı şey oldu. Sonra gittim ve BIOS'dan Secure Boot'u açtım, oyuna girdim. Oyun açılıyor mu diye baktım, oyun açılıyordu ve herhangi bir sorun yoktu. Sonrasında 1-2 saat sonra Valorant'a girmek istediğimde Valorant'tan kalıcı olarak uzaklaştırıldın, mesajıyla karşılaştım. Valorant'a bilet gönderdim, şu anlık bekliyorum ama hiçbir eşkilde kullandığım hileyi, Valorant hilesini ana hesabımda açmadım ve oynadığım hile ikinci Windows'ta yer alıyordu yani hileyle bir alakası yoktur.
ilgiçn bir olaymış ilk defa duyuorum tickettan sonra mantıklı cevap gelmezse bios ve format şart gibi spoofer yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...