Valorant haksız yere HWID banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
3.partı fln yazılım varsa atar veya eskıden hıle deneyıpte olmamıssa

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, bugün Valorant oynamak için girdim, oyunumu oynadım ve oyundan çıktım. Akşamüstü tekrar girmek istediğimde hesabımın banlandığını ve VAL 152 hatasını aldım yani hesabım hem kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı hem de HWID banlanmıştım. Bu banlanma olayı olmadan önce Vanguard Secure Boot ayarını BIOS'dan açmamı istedi ve oyundan attı. Tekrar girmeyi denedim, yine aynı şey oldu. Sonra gittim ve BIOS'dan Secure Boot'u açtım, oyuna girdim. Oyun açılıyor mu diye baktım, oyun açılıyordu ve herhangi bir sorun yoktu. Sonrasında 1-2 saat sonra Valorant'a girmek istediğimde Valorant'tan kalıcı olarak uzaklaştırıldın, mesajıyla karşılaştım. Valorant'a bilet gönderdim, şu anlık bekliyorum ama hiçbir eşkilde kullandığım hileyi, Valorant hilesini ana hesabımda açmadım ve oynadığım hile ikinci Windows'ta yer alıyordu yani hileyle bir alakası yoktur.
valorantın koruması bazen sapıtıyor ben ilk basladıgım zamanlar dc yi 3. parti yazılım olarak algılamıs ve bir cok hesaba ban atılmıstı atılan ticket lerden dolayı hesapların banı kaldırlmısıt

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bilgisayarinda 3. part yazilim varsa bazen tespit edebiliyor bende ana hesabim ban yemisti heri acilmadi 1 yil oldu

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Haksız ban yeseniz bile artık o hesap GG hocam. Şahsen bende yedim internet kafede bir şahıs benim kullandığım PC'de hile açmış (benden sonra). HWID yemiş o bilgisayarda girilen bütün hesaplara ban attılar (benimkide dahil tabiki). Ne yaptıysam açmadılar banımı. Soğuk su için derim :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
haksız yere yemezsin kardeşim 3 parti yazılım mevcuttur...

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Bak ben 2 windows kurdum bilgisayara ve ikiside birbirinden bağımsız biei ssd biri hdd ben hileyi hdd de yapıyodum ama ssd de hayatım boyunca hiç bi crekli bir şey yüklemedim hdd de ise yan hesabımdan valorant hilesini kullanıyodum ama yan hesabımdan ama.benim gidip ana hesabım ban yemiş yan hesabım açık

Knkm ben HWID dan değilim HWID açılıyo bi süreyle ama hesap gitti o sıkıntı anlamsız bi sistemleri var her boka ban atıyolar nedenini sorsak bot cevap veriyo yani yazık
anakart banı yediğin için fark etmez hangi diske kurduğun :D

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben yaşamadım ama riota destekten ticket at

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer Valorant'ta haksız yere HWID banlandığınızı düşünüyorsanız, Riot Games'in müşteri desteği ile iletişime geçerek sorunu çözmeye çalışmanızı öneririm.

HWID ban, bilgisayarınızdaki donanım bileşenlerinin benzersiz bir kimliğini alarak, hile yapan oyuncuların farklı hesaplar açarak oyuna devam etmelerini engellemek için kullanılan bir yöntemdir. Ancak, bazen hile yapmadan da HWID banlanma durumu yaşanabilir.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim arkadaşda yedi banı durduk yere sinir krizi geçirdi çocuk
Post automatically merged:

ticketla çözdü işi sonra

Üye
3 HİZMET YILI
valoda çok fazla haksız atılıyo yapçak bişi yok spoofer at hile kullanacaksan private bişi al parayla

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim valorant Vanguard hata yapabilir bazen ticket atmayı dene.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
bilgisiyarında 3.partiyazılım varsa yemiş olabailirisin ticket at olmuyorsa spoofla geç

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Theres a video in corejj channel that shows how to ward, the best spots, good placements and when to ward.
Post automatically merged:

Thx for this guide man... this is actually useful for new players.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ticket at ama yardımcı olacak bişey söyleme ihtimalleri düşük genelde çok sertler bu konuda onun dışında spof atmanı öneririm devam etmek istiyosan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...