Ekran Görüntüsü Atabilirsen Yardımcı OlabilirimArkadaşlar ben valorantta zamanında macro kullanmıştım sonra böyle bir hata verdi sanırsam hwid ban oluyormuş herhangi bir şekilde açabilir miyim bu banı ?
Kısa bir araştırma yaptım ve sonuç olarak karşıma çıkanArkadaşlar ben valorantta zamanında macro kullanmıştım sonra böyle bir hata verdi sanırsam hwid ban oluyormuş herhangi bir şekilde açabilir miyim bu banı ?
Ekran Görüntüsü Atabilirsen Yardımcı OlabilirimArkadaşlar ben valorantta zamanında macro kullanmıştım sonra böyle bir hata verdi sanırsam hwid ban oluyormuş herhangi bir şekilde açabilir miyim bu banı ?
Kısa bir araştırma yaptım ve sonuç olarak karşıma çıkanArkadaşlar ben valorantta zamanında macro kullanmıştım sonra böyle bir hata verdi sanırsam hwid ban oluyormuş herhangi bir şekilde açabilir miyim bu banı ?
açamıyorsun kanka riotun hiç bir türlü hile vb. uygulamalara tahammülü yokArkadaşlar ben valorantta zamanında macro kullanmıştım sonra böyle bir hata verdi sanırsam hwid ban oluyormuş herhangi bir şekilde açabilir miyim bu banı ?
bu arkadaş belki 3. part macro uygulaması kullanıyor olabilir ben 1 aydır kullanıyorum windows imzalı bloody marka mousem var orjinal uygulaması ile macro kullanıyorum sorun yokmakro yu hile olarak sayıyorlar açman zor kanka
aga şuan açamazsın ama hwid spoofer bulabilirsen yapıldıysa tabikide açarsınArkadaşlar ben valorantta zamanında macro kullanmıştım sonra böyle bir hata verdi sanırsam hwid ban oluyormuş herhangi bir şekilde açabilir miyim bu banı ?