aynı hata sayılır. van152 hesabı banlatmıyor. hwid olduğu için oyuna erişemiyorsun. val5 genelde spoof yaparken eksik/yanlış spoof sonucu oluyor ve oyuna erişebiliyorsun kısa süreli. oyun banlı serialini algıladığında ban yiyorsun hesap ile birlikte hwid sürecinde devam ediyorÖncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...
Arkadaşlar önceki bilgisayarımda valorantta hwid yemiştim. Yeni bilgisayar aldım ve açtığım her hesap val5 oyundan uzaklaştırıldın diyor ama 152 kodunu almıyorum başka bir hesaba girdiğimde oynayabiliyorum. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
Tamam biliyorum demek ki o pc de vanguard 3. parti bir şey algılamış ve ban atmış
arp tablon banlı demek ki
şuan değiştirsen sorun çözülmez. sebebi yeni pc de banlanmış oldu bununla beraber.@zardacal internetimi değiştirirsen sorun çözülür mü peki ?
hesap banı yemişsin yeni bir başlangıç yapma zamanıÖncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...
Arkadaşlar önceki bilgisayarımda valorantta hwid yemiştim. Yeni bilgisayar aldım ve açtığım her hesap val5 oyundan uzaklaştırıldın diyor ama 152 kodunu almıyorum başka bir hesaba girdiğimde oynayabiliyorum. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
ne kadar oynayabiliyorsun ? belirtmişsin ban yiyor diyeama hâlâ oynuyorum nasıl olabilir ya main hesabımda mı ban yiyecek yakında yani ? @zardacal
hocam main hesabımda oynuyorum diyorsun. yeni pc de yeni hesap açınca ban yiyorum diyorsun. buradaki çelişkiyi anlamadım.@zardacal bana dc verebilir misin konuşmak isterim seninle ? müsaitsen tabii*
konuda anlattığına göre o da ban yiyecektir kısa süre içindehayır şunu demek istiyorum 2 tane main hesabım 2 tane smurf hesabım vardı 2 main hesabımdan biri ban yedi diğer smurflerde ban yedi ne zaman ban yiyecek bilemiyorum sadece oynuyorum @zardacal
anladım teşekkür ederim :')konuda anlattığına göre o da ban yiyecektir kısa süre içinde
Delaylı ban anlamına geliyor eğer val5 hatası alıyorsan muhtemelen hwid banÖncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?