ben 3 hesap kurdun 2 sini kurar kurmaz banlaandı hilede açmadım sadece vcrdb den cros yaptıım 1 el geçmeden banlandımyakın zamanda main hesabın da banlanacak maalesefhile aç gitmeden hakkını ver en azından
![]()
reis eski pcde hile açtığın için anakartın ban yemiş hesap kalıcı yemiş o yuzden giremiyosun şuanÖncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...
Arkadaşlar önceki bilgisayarımda valorantta hwid yemiştim. Yeni bilgisayar aldım ve açtığım her hesap val5 oyundan uzaklaştırıldın diyor ama 152 kodunu almıyorum başka bir hesaba girdiğimde oynayabiliyorum. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
Hwid ban yemişsiniz eğer yeni hesapla girip oynarsanız o hesapda ban yicektir. çözümü ise spoofer kullanmak.Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...
Arkadaşlar önceki bilgisayarımda valorantta hwid yemiştim. Yeni bilgisayar aldım ve açtığım her hesap val5 oyundan uzaklaştırıldın diyor ama 152 kodunu almıyorum başka bir hesaba girdiğimde oynayabiliyorum. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
Aldığın bilgisayar 2. el mi sıfır mı ? ya da önce ki 152 yediğin hesap ile yeni aldığın bilgisayardan erişmeye mi çalıştın hesabına ?
eski bilgisayarınızda giriş yaptığınız her hesap yasaklanacak ve ayrıca yeni bilgisayarda oynamak için yeni internet almanız gerekecekÖncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...
valorant hile açması cokmu zor knkÖncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...