Valorant hesabı banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yakın zamanda main hesabın da banlanacak maalesef :D hile aç gitmeden hakkını ver en azından :p

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ... :)

Arkadaşlar önceki bilgisayarımda valorantta hwid yemiştim. Yeni bilgisayar aldım ve açtığım her hesap val5 oyundan uzaklaştırıldın diyor ama 152 kodunu almıyorum başka bir hesaba girdiğimde oynayabiliyorum. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
reis eski pcde hile açtığın için anakartın ban yemiş hesap kalıcı yemiş o yuzden giremiyosun şuan

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ... :)

Arkadaşlar önceki bilgisayarımda valorantta hwid yemiştim. Yeni bilgisayar aldım ve açtığım her hesap val5 oyundan uzaklaştırıldın diyor ama 152 kodunu almıyorum başka bir hesaba girdiğimde oynayabiliyorum. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
Hwid ban yemişsiniz eğer yeni hesapla girip oynarsanız o hesapda ban yicektir. çözümü ise spoofer kullanmak.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Çok kapsamlı uğraşacaksın. Modemden tut internet mac adresinden tut biosa kadar (şimdiki pc'n sıfırda olsa değişmeyen kural)

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hwid hatası knk demekki o pc de de sorun var

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
oyuna girmeye devam etseniz bile ban yiyeceksiniz yapmanız gereken bilgisayarınızı spooflamaktır,bununla alakalı konulara göz atabilirsiniz.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ihtidar gönderip kaldırabilirsin
Post automatically merged:

Yardım edin benimkide banlandı

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI

eski bilgisayarınızda giriş yaptığınız her hesap yasaklanacak ve ayrıca yeni bilgisayarda oynamak için yeni internet almanız gerekecek

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam şimdi valorant bilgisayar donanım dışında modeminiz üzerinden de banlama işlemi yapıyor. Bilgisayarınızı değiştirdiyseniz eğer modeminiz üzerinden VAL5 hatası alıp delay ban yemişsiniz. Bilgisayarınızı değiştirdiğiniz de modeminize bağlı ban durumu durduğu için ve Vanguard bunu algıladığı için otomatik olarak tekrar banlanıyorsunuz. Ve bu banlamadan sonra yeni sistem bilgileriniz de vanguard tarafından ban list'e ekleniyor. Doğru bir şekilde spoof yaparak hwid banınızı kaldırabilirsiniz. Bu şekilde aktif kullanabildiğiniz hesaplar kısa süre içerisinde VAL5 neticesinden tekrar yasaklanacaktır.

Ek olarak benim modemi fabrika ayarlarına almam yetiyor arp tablosunu değiştirebilmem için ama bir çok modemde bu mevcut olmayabiliyor. Gerekli araştırmayı yaparak arp tablosunu da değiştirmeniz gerekir spoof yaptığınız taktirde. Eğer bilginiz yok ise ücretli satılan spooflardan kullanabilirsiniz ancak Temp olarak satılan spooflara dikkat edin onlar sadece sistemiin o anlık verilerini değiştiriyor, işletim sistemii restartlanmasında eski değerlerine geri dönüyor

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aldığınız bilgisayar sıfır mı 2.el piyasasından mı aldınız?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Modemden dolayı yemişsindir dostum. Val5 delay banı temsil ediyor. Mac adresini vs. degistirirsen sorun cozulucektir diye dusunuyorum

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
senin olayı anlatışın çok kafa karışık sen en iyisi için rahat etsin diye spoofer satın al keyfine bak en azından hesabın da uçmasın elinden

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ip adresimi değiştirdim bekliyorum şuanlık bi ban yok

Üye
3 HİZMET YILI

valorant hile açması cokmu zor knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...