Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...
Arkadaşlar önceki bilgisayarımda valorantta hwid yemiştim. Yeni bilgisayar aldım ve açtığım her hesap val5 oyundan uzaklaştırıldın diyor ama 152 kodunu almıyorum başka bir hesaba girdiğimde oynayabiliyorum. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konunun altına kesin ve net bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim iyi günler ...
Arkadaşlar önceki bilgisayarımda valorantta hwid yemiştim. Yeni bilgisayar aldım ve açtığım her hesap val5 oyundan uzaklaştırıldın diyor ama 152 kodunu almıyorum başka bir hesaba girdiğimde oynayabiliyorum. Bunun sebebini ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
Hocam şimdi valorant bilgisayar donanım dışında modeminiz üzerinden de banlama işlemi yapıyor. Bilgisayarınızı değiştirdiyseniz eğer modeminiz üzerinden VAL5 hatası alıp delay ban yemişsiniz. Bilgisayarınızı değiştirdiğiniz de modeminize bağlı ban durumu durduğu için ve Vanguard bunu algıladığı için otomatik olarak tekrar banlanıyorsunuz. Ve bu banlamadan sonra yeni sistem bilgileriniz de vanguard tarafından ban list'e ekleniyor. Doğru bir şekilde spoof yaparak hwid banınızı kaldırabilirsiniz. Bu şekilde aktif kullanabildiğiniz hesaplar kısa süre içerisinde VAL5 neticesinden tekrar yasaklanacaktır.
Ek olarak benim modemi fabrika ayarlarına almam yetiyor arp tablosunu değiştirebilmem için ama bir çok modemde bu mevcut olmayabiliyor. Gerekli araştırmayı yaparak arp tablosunu da değiştirmeniz gerekir spoof yaptığınız taktirde. Eğer bilginiz yok ise ücretli satılan spooflardan kullanabilirsiniz ancak Temp olarak satılan spooflara dikkat edin onlar sadece sistemiin o anlık verilerini değiştiriyor, işletim sistemii restartlanmasında eski değerlerine geri dönüyor