Var hocam. Mesela diskdrive banı var ise format + bios up + amidewin ile neredeyse 1 gün ban yemiyorsun. Arkadas ban yemiş. Spoofsuz devam etse yine aynı sekil 1 günü bile aşabilir bu hwid banı. Sacma bir sistemi var. Gecenlerde arkadasa oldu mesela. Ban yedi spoofsuz devam etti 30 maça yakın oynadı hilesiz bir şekilde ban yedi tekrardan.Hayır alakası bile yok.
Geçmiş olsun hwid yemişsiniz val152 veya van5 hwid ban demekgirdim fakat hic oyun atmadim sadece giriyor mu diye bakip sonra direkt alt f4 cektim..
Post automatically merged:
ilk hesapta direkt val5 hatasi almistim sonra main hesaba girebildim ben de anlamadim nasil oldugunu.
Post automatically merged:
evet suan val152 hatasi aldim. baglanti hatasi diyip atiyor hangi hesaba girersem gireyim
hocam ıp ban mı yoksa hesap banı mımerhaba valorantta hileden ban yedim fakat hesap bani mi hwid ban mi bilmiyorum cunku main hesabima girebiliyorum, forumda okudugum seylerde yedigin ban sonrasi hangi hesaba girersen gir ban yiyormussun. hilesiz oynasam ban yer miyim?
hocam hwid yemissinmerhaba valorantta hileden ban yedim fakat hesap bani mi hwid ban mi bilmiyorum cunku main hesabima girebiliyorum, forumda okudugum seylerde yedigin ban sonrasi hangi hesaba girersen gir ban yiyormussun. hilesiz oynasam ban yer miyim?