Valorant hesap banı nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ticket aç diyicem de 3.partiden yediysen o hesap daha kurtulmaz gibi ya

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hesabıma bin TL küsur para yatırmıştım, okul açıldığı için 2-3 aydır oynamıyordum. 1 haftalık tatilde oynamak için para yatırdım, sonraki gün 3. partiden ban yedim Val 61 ama HWID banım yok, trackerlardan son maçlara bakınca birinin hesabımı çalıp 4-5 KDA hileyle maçlar attığını gördüm. Ticket açtım fakat durumu izah etmekten hesabın kurtarılmayacağı, HWID ban yediysem 3-4 ay süreceği vs dendi.

Başka bir şey yapmadılar. Baksalar hilenin başka bir IP adresinden açıldığını görürler fakat ilgilenmiyorlar. Nasıl çalındığına gelirsek hesaba erişimi olan kimse yoktu benden başka. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ticketla veya illegal.
hocam geçmiş olsun ya 3 ay beklicen yada Spoofer kulanmam lazım yoksa banın kalkmaz

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hwid banı spoofer ile kaldırırsın fakat hesap banı kaldıramazsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ne yazıkki kalkmıyor diye biliyorum ama şansını desteğe yazmaktann yana deneyebilirsin

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hesap banını diyorsan kaldıramazsın imkanı yok hwid bildiğim kadarıyla 3 ay sonra bi 3 ay daha sonrasınıda kalıı hwid atıyorlar

ALTERNA
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka destek zaten bot otomatik mesaj atıyor umursamıyorlar hesabın gitti geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ban yediyse kalkmaz kanıtlı ss falan varsa hile kullanmadığına vs dair ki olması da imkansız

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk bende hile acmadan hatta o sırada 3 haftadır fln hiç oynamamıştım sonra bi giriyim dedim kalıcı ban yemistim giremedim

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ticket atıp ilgilenmelerini bekle ve açmayacakalrını söylüyorlarsa açmazlar uzatmanın manası yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hesabıma bin TL küsur para yatırmıştım, okul açıldığı için 2-3 aydır oynamıyordum. 1 haftalık tatilde oynamak için para yatırdım, sonraki gün 3. partiden ban yedim Val 61 ama HWID banım yok, trackerlardan son maçlara bakınca birinin hesabımı çalıp 4-5 KDA hileyle maçlar attığını gördüm. Ticket açtım fakat durumu izah etmekten hesabın kurtarılmayacağı, HWID ban yediysem 3-4 ay süreceği vs dendi.

Başka bir şey yapmadılar. Baksalar hilenin başka bir IP adresinden açıldığını görürler fakat ilgilenmiyorlar. Nasıl çalındığına gelirsek hesaba erişimi olan kimse yoktu benden başka. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ticketla veya illegal.
Ticket at eğer açmazlarsa soğuk bi su iç çünkü kaldıramazsın

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun ama kalkmıyo diye biliyorum riot hile konusunda affetmiyor malesef emeğin çöp oldu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

HWID kaldırıyor ama anakart banı yediysen süresini mecbur bekleyeceksin kaldırması imkansız ve hesap komple gidiyor onu kurtaramazsın

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam size verilen cevap otomatik mesaj. O ticketin altına tekrardan durumu izah edin bir insan cevap versin size

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hesap banını kaldırmak zor. Destek pek işe yaramıyor ama şansını yinede dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...