Valorant Hesap Satın Aldım Hesabı Alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Satın alım yaptığın siteye bildir adamı. Onlar hallederler gerisini

Aynısını gamesatista yaşamıştım lol hesabı alırken. Adamı siteye şikayet ettim , ne demişlerse adam saldı hesabı direk xD

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bro adamı ara konuş email hesabınıda al ondan ama sakın valorant ekibine tiçket atma hesap banlanır hesap alım satımı yasak çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riota ticket atıp kanıt gösterip alıyodur kanka bunlara dikkat etmen lazımdı riota ticket atsan bile sana bakmazlar hesap paylaşımı yasak çünkü

Üye
5 HİZMET YILI
ilk mail satın aldığın arkadaşta olduğu için herhangi bir şekilde geri alamazsın ilk maili almadığın hesabı

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ilk mail ile alıyordur yapacak bir şey yok gibi

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hesabı aldıgın siteye ticket at eğer parayı çekmediyse paranı iade edip o kullanıcının hesabını engelliyolar ama parayı çektiyse yapacak çokta bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
satın aldığın lişiyle iletişime geç hesap alım satım işleri de çok dolandırıcılık oluyor destekle iletişime geçip kurtara biliyor özelikle steam hesaplarını kurtarmak çok kolay

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Satın aldığın siteye bildirim yap Valorant desteğe başvurursan hesabı banlatırsın. Siteye bildirim yaparsan karşı tarafın aldığını tekrar terkar aldığını kanıtlarsan video ve veya resimlerle karşı tarafın tazminat ödeme yükümlülüğü doğar sahtecilikten. Çoğu sitede vardır bu ama kimse okumaz :) Örnek verecek olursam mesela memoryhackerhesapsatisi.com sana üye olurken diyor ki bu tür şeyler yaparsan ayağında ki donu bile alırım akıllı ol ( tabi böyle demiyorama sözleşme kısacası bunu diyor) Bir sitede görmüştüm 10.000 TL tazminat ödeme yükümlülüğü çıkıyor ve emin ol site senin gibi yapmaz karşıda ki kişinin elini kolunu bağlar ya o parayı alır ya da hesabı tamamen sana alır :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Mailsiz Hesaplar var fakat bazı hesaplar numara üzerine kayıt edilmiş onları sen aldığın kişiyle konuşsaydın ona göre yol izlerdin hata yapmışsın . geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hesabın ilk bilgileri onda olduğu için hesabı sürekli alabilir. Yani bu hesap ya banlanır yada onda kalır çocukla konuşup paranı geri iste vermezsen ticket atar banlatırım falan de yapcak başka bişey yok

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
hacım yazışmalar duruyorsa mahkemeye ver hiç uğraşma adamla gerekeni adama yaparlar ayrıca mail adresini değiştir

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hocam ticket atsan da mahkemeye versen de çözümü olmaz, hesap satışı zaten yasak Valorantta. Satan herif çakallık yapmış, belki satın aldığın siteye ticket atarsan çözümü olabilir ama hesabı unut sen bence şimdiden

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hesabı Gmaille Almaya Çalışıyor Herhalde Geçmiş olsun Reis Ticket At Bari Onada Yar Olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun hesabın kapatılabilir veya hesabı geri alabilir o adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...