Valorant VAL 5 hatasına rağmen oyuna girilebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selam, radar hilesini yapacaktım. MemoryUI açıktı ve lobideydim. Başlat deyip oyun aramaya çalıştığımda, anında VAL 5 hatası aldım. Forumda sıkça kez donanım banı olarak geçtiği yazılmış bu hatanın ama sonra tekrar giriş yaptığımda, sorunsuz bir maç atabildim. Maç esnasında oyundan atma vs. olmadı. Sizce ban yedim mi yoksa yemedim mi?
Çözüm: Başlarda bağlantı hatası olarak gözükse de delay banmış. VAN 152 hatası vermeye başladı. Sorunun çözümünü bilen varsa bu konudan yardımcı olabilir.
https://memoryhackers.org/konular/valorant-van-152-hatasi-nasil-cozulur.301718/

Moderatörün son düzenlenenleri:
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
aynısı bende de oldu max 1 saate ban

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
val 5 i baglantı hatası olarak verdiyse normal bir şey merak etme

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban yemişindir ama bağlantı hatası da olabilir

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
val 5 bağlantı hatası olarak var ve val 5 valoranttan uzaklaştırıldın diye hata var aynı şeyler değil arkadaşlar karıştırmayın

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Delay Ban'a düşmüşsün dostum hwid banın kalkana kadar bu şekilde ban yemeye devam edeceksin ha 15 dakika ha 30 dakika sonuç değişmeyecek HWID ban'ın açılana kadar beklemeni tavsiye ederim yoksa ban süren uzayabilir.

Delay Ban'a düşmüşsün dostum hwid banın kalkana kadar bu şekilde ban yemeye devam edeceksin ha 15 dakika ha 30 dakika sonuç değişmeyecek HWID ban'ın açılana kadar beklemeni tavsiye ederim yoksa ban süren uzayabilir.

+ Olarak Bağlantı Hatası Olan Val 5 yemiş olabilir hesabın kalıcı uzaklaştırıldı mı ?

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
val 5 bağlantı hatası olarak var ve val 5 valoranttan uzaklaştırıldın diye hata var aynı şeyler değil arkadaşlar karıştırmayın

bağlantı hatası olarak gözüktü.yeniden başlatın tekrar deneyin falan yazıyordu

+ Olarak Bağlantı Hatası Olan Val 5 yemiş olabilir hesabın kalıcı uzaklaştırıldı mı ?

sorunsuz bir şekilde birkaç maç attım daha hata almadım sanırım bağlantı hatasından dolayı oldu çünkü uzaklaştırıldın falan yazmadı oyunu yeniden başlatınız falan yazdı.

ban yemiş olsam belli olurdu herhalde şimdiye :kappajail: birkaç güne belli olma ihtimali de mi var öyle yazanlar olmuş. bu işten harbi anlayan, yorum kasmak için değil de soruma cevap verebilecek birisi var mı arkadaşlar

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
bağlantı hatası olarak gözüktü.yeniden başlatın tekrar deneyin falan yazıyordu
sorunsuz bir şekilde birkaç maç attım daha hata almadım sanırım bağlantı hatasından dolayı oldu çünkü uzaklaştırıldın falan yazmadı oyunu yeniden başlatınız falan yazdı

Hesabın uzaklaştırılmadıysa sorun yok dostum bağlantı hatası almışsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bağlıtı hatasıdır o bazen bende almiyorum arada oluyor öyle ban yese direk ban atarlar

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
reis hwid ban yesen oyuna bile girmez. Benim 2 ay önce hwid banım bitti birdaha yedim başka bir hileden. Yeni hesap açıp girmeye çalışsan bile o yeni açtığın hesap ban yiyor,kısacası ban yememisşin. Yesen oyuna hiç giremezsin, delay yesen her elden veya 2 3 elden sonra aynı hatayı verirdi

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
reis hwid ban yesen oyuna bile girmez. Benim 2 ay önce hwid banım bitti birdaha yedim başka bir hileden. Yeni hesap açıp girmeye çalışsan bile o yeni açtığın hesap ban yiyor,kısacası ban yememisşin. Yesen oyuna hiç giremezsin, delay yesen her elden veya 2 3 elden sonra aynı hatayı verirdi

iste aradıgım yorum ya teşekkür ettim kral

Bağlıtı hatasıdır o bazen bende almiyorum arada oluyor öyle ban yese direk ban atarlar

tamamdır hocam sağ olasın

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI

Delay yese bile hesabı her seferinde uzaklaştırılırdı kanka, HWID yediğinde bile bazen delay ban'a düşebiliyorsun.

Delay yese bile hesabı her seferinde uzaklaştırılırdı kanka, HWID yediğinde bile bazen delay ban'a düşebiliyorsun.

Hesaba tekrar tekrar giremez mânasında söyledim

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hesaba tekrar tekrar giremez mânasında söyledim

reis art ardına hwid yemis biri olarak , her seferinde yeni hesap acıyorum. Direk siyah ekran val152 hatası veriyor. Keske delaya düşse de 1 2 el oynayabilsem

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
reis art ardına hwid yemis biri olarak , her seferinde yeni hesap acıyorum. Direk siyah ekran val152 hatası veriyor. Keske delaya düşse de 1 2 el oynayabilsem
ben de aynı şekilde hwid yiyen birisiyim tekrar tekrar ve spoofer ne yazık ki benim sistemimde çalışmıyor (hiç bir spoof) bu sebeple sürekli delaya düşmüş bir şekilde hwid süresinin bitmesini beklemiştim bu hafta bitti ve şu an sıkıntısız oynuyorum :D

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
ben de aynı şekilde hwid yiyen birisiyim tekrar tekrar ve spoofer ne yazık ki benim sistemimde çalışmıyor (hiç bir spoof) bu sebeple sürekli delaya düşmüş bir şekilde hwid süresinin bitmesini beklemiştim bu hafta bitti ve şu an sıkıntısız oynuyorum :D
asus anakartın kötü yanı :/ oynayabiliyorken lan diyorum hileyle oynayayım. Ban yedikten sonra pişman oluyorum : D döngüye girdim yeminime

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka o bağlantı hatası çıkıp girdiğinde düzelir. abimde yaşadı sıkıntı yok devam babaa

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tekrar spoof yap windowsu güncelleme her güncellediginde spoof gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...