Valorant hesap sattım game markt mesaj attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Valorantta hesap sattım 1 ay önce filan bu gün hesabın ilk sahibi geri almış sanırım banada mesaj geldi hesabı atın filan diye işte ne yapacagım yardımcı olabilecek varmı

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Belirttiğim linke var resmi
Post automatically merged:

Boş yorum atmasssanız sevinirm bu arada

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herhalde sende başkasından aldın kral. Adamlara bunu söyle ve elinden birşey gelmedeğini söyle sohbete gir ve zaten alan kişi gamermarkta onaylıyor hesabın geri alınması durumunda gamermarktın sorumlu olmadığını kabul ediyorum diye. Yani başına birşey geleceğini sanmıyorum sadece güzel sohbet etmeye çalış ve durumu anlat

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sattığın kişiyle iletişime geç, belki öyle halledebilirsin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Satın aldığın kişi ile aranda ki konuşmaları desteğe at ve bildir senden kaynaklı olmadığını zaten dekontlar vs. gamemarkt'ta kayıtlıdır

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Durum hakkında bilgilendirir misin kral

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
daha önce orada birsürü hesap satmış biriyim.
orada hesap satma işlemlerinde biri satın aldığı an sende bunu onayladığın zaman kişi kendi epostasını giriyor ve onun epostasına devrediliyor.
eğer hesabı sen açmadıysan sende birinden aldıysan illa aldığın kişiyi biliyorsundur hemen git onla konuş büyük ihtimalle kurucusu odur ve riota mesaj atmıştır. riotta güvenlik soruları soruyor ve eğer doğru cevaplarlarsa örneğin önceden aldığı ilk skin ismi aldığı vp kodlarından bazıları felan ondan sonra hesap geri iade yapılıyor. büyük ihtimalle böyle bir durum yaşadın. hesabın ilk kurucusuna ulaşman gerek. gamermarkt herhangi bir şekilde sorumluluk kabul etmiyor bu sen ve satın alan arasında bir mesele, dava açabilir elbette ama sonucu ne olur bilemiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis parayı senden geri alıyorlar güzel bir şekilde konuş parasını geri iade et hesabı sen geri almadyısan davalık felan oluyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valorantta hesap sattım 1 ay önce filan bu gün hesabın ilk sahibi geri almış sanırım banada mesaj geldi hesabı atın filan diye işte ne yapacagım yardımcı olabilecek varmı

Özelden bilgilendirir misin kankam

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
konuşmalarını desteğe at durumunu güzelce anlat destek yardımcı olur sana

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun destekle iletişime geç yada ilk aldığın kişiye ulaş sonra başın ağırmasın

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam alıcı satın alırken onaylıyor bu durumu bence başına bir şey gelmeyecek

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
sattığınız hesap sizin değilse ve ilk sahibi geri aldıysa bunu satarken bellirtiysen bir şey gelmez başına eğer hiçbir bilgi vermeden başkasının hesabını satmaya çalışıp böyle bir şey yaşadıysan mağduriyetini gidermen gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sattığınız hesap sizin değilse ve ilk sahibi geri aldıysa bunu satarken bellirtiysen bir şey gelmez başına eğer hiçbir bilgi vermeden başkasının hesabını satmaya çalışıp böyle bir şey yaşadıysan mağduriyetini gidermen gerekiyor.
Senden alamadıysa sattığın kişiden nasıl alabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
selam hocam daha önce bahsi geçen sitede pek çok hesap sattım ve birçoğu geri çekildi, internette birsürü bilgi kirliliği var çok araştırdım fakat hangisi doğru hangisi yanlış kesin bir şey demek yerine sana kendi yaşadığım deneyimden bahsetmem gerektiğini düşündüm. Bahsi geçen sitede 50ye yakın hesap satmışımdır tabii bunların hemen hepsini başka siteden aldığım için benzer sorunlar yaşadığımda benden defalarca kez para iadesi istediler. Başta dedikleri gibi dava ile ilgili mesajlar aldım bu yüzden birkaç kere para iadesi yaptım fakat bu geri alınma mevzusu devam ettikçe artık aldığın paradan fazlasını iade etmeni istiyorlar ve seni yavaş yavaş soyuyolar. Ben birkaç iadeden sonra para iadesini yapmamaya başladım dava falan ne açıyorsanız açın demeye getirdim ve mesajlar kesildi açıkçası bunu söylerkenki düşüncem kimse 250-500tllik hesap için binlerce liralık avukat tutmaz ve bu işin peşinde bu kadar koşmaz şeklindeydi ve yaklaşık 6 aydır ortalık çok sessiz şuana dek evime dava mektubu vs. gibi bir şey gelmedi ki bu biraz zor çünkü yapılan şey legal bir şey değil yani hesap alım satım olayı riot tarafından yasaklı bir şey hadi diyelim bundan dolayı sana dava açtılar, hesabın nerede kurulduğu hangi ip adresi ile internete girildiği, ilk maili vs gibi bilgilerin sana ait olmadığını ve dolayısıyla hesabı geri alan kişinin sen olmadığını rahatlıkla kanıtlayabilirsin. Çok kafana takıcak bişey yok, ama bundan sonra devam etme bu şekilde sal gitsin hesabını falan da kapat başını ağrıtıp dururlar bu blöflerle

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk ya hesabı geri alcan yada parayı iade edicen 2 secenegın var gibi sende rıota bıle atarsan yuksek ıhtımalle hesap askıya alınır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İlk aldıgın kisiyle iletisime gec davalık olursun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
benim bildiğim bi sonuç çıkmıyor bunlardan ama dikkat et yine de

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

hesabı başkasından aldığını fln söyle. benim arkadaşım hesabı satıp mail atarak geri almıştı. hiçbir hukuki dayanakları yok. sonra tekrar satmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...