aga vanguard tan dolayıdır bir şeyi hile programı olarak algılamışDün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 82588
Kanka valve ve riot games ban konusunda hata yapmayacak iki firma, eğer Valorant'tan ban yediysen, emin ol haksız yere yememişsindir. Ki bana kalırsa bunu sen de çok iyi biliyorsun.Bir şey dediğinizden kastığınız ne beyler? Pc de absürt pek bişey yok. Neyi hile olarak algılıcak ki yani?
Ya hocam gercekten inandirici degil. Suan benim tahminim şu :Bir şey dediğinizden kastığınız ne beyler? Pc de absürt pek bişey yok. Neyi hile olarak algılıcak ki yani?
bilgi sayarınızda daha önceden hile açılmış olabilir ?https://memoryhackers.org/konular/hwid-spoofer-uygulamasi.252951/istersen spooflayabilirsin
reis soundpad den bile yemiş olabilirsin hiç adamlara itiraz etmeye çalışma fayda etmez paşa paşa 3 ay bekleyeceksin.Aga zaten yeniyim bu sitede 1 haftadır vardırım yokturum yani. Ve valo hilesi 1 haftadır falan güncel değil. Kullanmam imkansız yani herkes gibi. Önceden de banım falan yok. İlk defa hile deneyimim olucaktı yani. Ama kullanamadan ban yedim. İnsanın sinirleri bozuluyor. Bak 1 kere olsun kullanıp yesem gam yemicem de hiç bi sebebi yok inceleyip ban atmalarının. Kendimden o kadar eminim yani.
Kanka kendi bilgisayarımda hile açılıp açılmadığını da bilmiyosam yani. Tek ben kullanıyorum pc'yi.bilgi sayarınızda daha önceden hile açılmış olabilir ?
Beyler size neden kolpa atayım lan hahahaha Siz riot çalışanlarından mısınız da size yalan söyleyeceğim. Olanı söylüyorum işte. Başıma bunlar geldi. Ben bu sitede takıldığımdan beri valo hilesi güncel değil. Güncelse de eğer benim onaylı üye olana kadardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?