Valorant hile açmadığım halde hesap ve HWID banı aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?

Ekli dosyayı görüntüle 82588
Kanka başka bir oyunda hile açtıysan buradan config dosyası iniyor bir bölüme onu sil girmeden önce yemezsin biraz geç fark ettim bende

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
olabilir knk başka bişey algıladıysa knk olabilir kaç aay yedin kalıcı mı yedin yoksa

Computer Programmer
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Daha önce açıksa ondan atmıştır

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?

Win 11 geç kalktı bende

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Vanguard farklı programlarıda algılayıp seni banlıyor.

Üye
3 HİZMET YILI
ben skinchanger acmıstım banlıyım suan subatta acılcak bekliyom kullanmadan yediysen bilemem

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hwid ban nedir
Post automatically merged:

6aymi oluyor hwid ban

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Her hangi hile varsa fark etmez ya pubg icin yada baska bir oyun icin o yuzdende ban ata bilir hileyi acmasan bile PC oldugunu tespit edib ban vere bilir, o yuzden ara eyer hileye ayid bir seyler varsa PC da sil

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilmediğin bir yazılım etki etmiş olabilir benimde başıma geldi ama bana 3 ay hwid atmışlardı açıldı daha sonra dedikleri tarihte.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
oyununuzu yasaklayabilecek bazı şeyler var, örneğin, isyan bazı davranışlarınızı beğenmeyebilir, mutlaka hacklenmesi gerekmez.
Post automatically merged:

sebebini bilmiyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Olun niye milleti kandırayım lan. Aranız da riot çalışanı mı varda kendimi size ikna etmeye çalışayım. Sizden sadece yorumlarınızı almak ve biraz olsun yardımcı olmanızı istedim. Ben kendimi size savunsam ne olur savunmasam ne olur. Size kendimi ikna edince sanki banım açılıcak Bazılarınız saçma sapan triplere girmişsiniz anlamıyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Olun niye milleti kandırayım lan. Aranız da riot çalışanı mı varda kendimi size ikna etmeye çalışayım. Sizden sadece yorumlarınızı almak ve biraz olsun yardımcı olmanızı istedim. Ben kendimi size savunsam ne olur savunmasam ne olur. Size kendimi ikna edince sanki banım açılıcak Bazılarınız saçma sapan triplere girmişsiniz anlamıyorum.
Kanka sen yalan atmıyor olsan da, emin ol ki banın gereksiz yere değildir. Bilgisayarındaki trojanlı bir dosyadan tut, detected bir mouse macrosundan tut, başka oyun hilesini algılayıp ban atmıştır vanguard. Sana inanmamamızın sebebi de hile kullanıp ban yedikten sonra kullandığını inkar edenler, kişisel algılama :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bilgisayarına bulaşmıştır artık dosyalara tertemiz formatla pc ni

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

Çok saçma benim arkadaşta öyle bi hata aldı destek açtık buna bencer bişey yazdılar

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yaklaşık 3 ay önce bende aynı şekilde ban yedim. NNetin2 de bot kullandığım için vanguard onu algılamıştı. Büyük ihtimal ile bilgisayarında bir programı hile olarak algılamıştır. Açtırma konusuna gelirsek yaklaşık 10 15 adet ticket açtım ve artık otomatik şekilde kapanıyor geri alman buradaki kimse yardım edemez tek yolu ticket atman olur ondada geri dönüşler hep aynı cevap olacak. Fakat hile kullanmadıysan denemen yine de senin faydana olur belki açarlar. İnanmayanlara gelirsek çoğu insan hile kullanıp kullanmadım diyor yani açıkcası benim başıma gelmiş olmasa bende inanmazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...