Ticket at ritoya geri donusu bekle ona göre yol izlersin gerekirse spoofer alırsın forumda "trade hub" kısmında yer alıyor spooferlarvan152 hatası alıyorum hileyi eski pcmde kullanmıştım şimdi oyuna giriyorum van152 diyor
kanka zaten hwid banım yok hwid banım olsa hesapta banlanır riota ticket attım ban falan yok bağlantı hatası ama çözümü yok zortTicket at ritoya geri donusu bekle ona göre yol izlersin gerekirse spoofer alırsın forumda "trade hub" kısmında yer alıyor spooferlar
hwid banın olmasa van152 hatası almazsınkanka zaten hwid banım yok hwid banım olsa hesapta banlanır riota ticket attım ban falan yok bağlantı hatası ama çözümü yok zort
Geri dönüş olarak ne diyecek bakalım crackli bir dosyadan bile ban atabiliyor vanguardkanka zaten hwid banım yok hwid banım olsa hesapta banlanır riota ticket attım ban falan yok bağlantı hatası ama çözümü yok zort
sanırım 2. el olmadığını söylemişti üstlerde bir yerde fakat bende aynısını sordum yani çok mantıksız çünkü durduk yere 152 hatası almasısistemin 2. el mi? belki eski sahibi ban yemistir dicem hesabin banli degilse, mouse uygulamalarini da makro olarak algilayabiliyor.
bazi sistemsel hatalardan olabiliyor, oyunun ilk zamanlari hic hile kullanmamama ragmen aldigim oluyordu, ticket attigimda 1-2 gune duzeliyordu.sanırım 2. el olmadığını söylemişti üstlerde bir yerde fakat bende aynısını sordum yani çok mantıksız çünkü durduk yere 152 hatası alması
Spoofer kullan yada ticket atvan152 hatası alıyorum hileyi eski pcmde kullanmıştım şimdi oyuna giriyorum van152 diyor