Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant Hile açmadığım halde van152 hatası alıyorum
ticket ile hiç bir şekilde çözüm alamazsın oto mesaj atıp geçiyolar. ya 3-4 ay bekleyeceksin ya da satış yerinden güvenilir birisini bulup spoofer alıcaksın
Bilgisayarında herhangi bir hile programı varsa ban yemişindir.Bu hileyi valoda açman gerekmiyor.Başka oyun hilesi bile olsa ban atıyorlar.ETS de para hilesi yapıp tırları açmak için cheat engine kullandım.Hiç bir şekilde valo da kullanmasamda valodan ban yedim.
Dostum Riot Games'in Valorant sitesinde bu VAN hataların ne anlama geldikleri yazıyor. VAN152 hatası da Hwid ban yediğinin göstergesidir. Riot Games destek ekibine ticket at. Yardımcı olamazlar ise anakart'ına uygun bir güvenilir spoofer al. Tek yöntemlerin bu olacağını sanıyorum veya kesinlikle hile, anormal bir davranış yapmadım, açmadım diyorsan ve eğer bilgisayarında 2.el değilse format at, bios'u sıfırlayıp güncelleme at. Öyle düzele bilir kendi.