Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğin hileyi satın aldım 2 gün önce hileyi daha açar açmaz ban yedim şuan hwid banlıyım allahtan 1 günlük almıştım gaza gelipte alayım deneyeyim deme haberin olsun şimdiden
Kardeşim oylamada bile insanların birçoğu hile istemiyoruz demiş. Sen milletin hile istediğini afedersin nerenden uydurdun? Valorantda hile olayı çok sıkıntı en ufak açıkta hwid ban yiyosun ve kaldırmak için yeni pc veya bileşen almak zorundasın. Bence memoryhackers yöneticileri bu olaya girmek istemiyecektir.
Arkadaşlar hile gelebilir ama bu hile bir süre sonra ban atacak ve hwid yiyeceksiniz hilesiz oynayın illaki her oyunda hile açmak zorunda değilsiniz ben hile açarken oynayamıyom diyorsanız lol oynayın iyi forumlar