Valorant Hile Hakkında Bir Kaç Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1 ve 2 günlük için açmana hiç gerek yok bence Ben baya test ettim main hesapla oynuyorum ban yemedim çok güzel :) bazen eğlencesine Raze tam adam olduğu yere bomba atiyom adam helal olsun dio :) O nasıl bomba atışı bazen böyle şaşırmalar oluyo maçlarda Ama uzun süre ban yemedim dikkat edersen sıkıntı çıkmıcaktır. Hesap çok pahalıysa emek varsa bence şuanlık açma sen bilirsin yine kullanıcıya göre değişiyo hile bazıları hep ban iyiyo onlar nasıl ban iyiyo çözemedim bende sıkıntı yok güzel ve bansız .

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
lol de ki gibi inject ettikten sonra o hesap illa ban yiyecek mi yoksa kullanım sırasında mı ban yeniliyor?
1 ve 2 günlük için açmana hiç gerek yok bence Ben baya test ettim main hesapla oynuyorum ban yemedim çok güzel :) bazen eğlencesine Raze tam adam olduğu yere bomba atiyom adam helal olsun dio :) O nasıl bomba atışı bazen böyle şaşırmalar oluyo maçlarda Ama uzun süre ban yemedim dikkat edersen sıkıntı çıkmıcaktır. Hesap çok pahalıysa emek varsa bence şuanlık açma sen bilirsin yine kullanıcıya göre değişiyo hile bazıları hep ban iyiyo onlar nasıl ban iyiyo çözemedim bende sıkıntı yok güzel ve bansız .
Tüyolar verir misin ? Kaç saat oynuyorsun kaç maç dereceli atıyorsun kaç killi geçmiyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
anladım kadarıyla legit oynuyorsun tamamen, hiç anlayıp report atanlar oluyor mu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Legit oynuyorum aynen WH , de ama şöyle bişey var brim alırken 3 sis atıyorum rakip sis göremiyo ben görüyom öyle adamları çok vurdum report yedim oda baya olmuştu ban yemedim Dereceli çok girmiyorum orda daha uyanıklar var girenler ekip rank sistemi daha çabuk ban yersiniz ortala 12 saat oynuyorum uzun süredir ban yemedim inşAllah yemem hiç :)

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Merhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.
1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
main hesapta açmak mantıklı degil bu arada her hilenin ban atma riski var keske ban atmasa ben henüz kullanamadım ama eer kullanabilirsem main hesapta kullanıcam

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1 hafta - 10 gün içerisinde ban yersin
main hesapta açmak ÇOOOk mantıksız
spoofer olmadan açamassın
1 2 gün legit oynarsın

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
legit olarak çok uzun süre oynarsın fakat reporttan çabuk yersin

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Denemedim fakat hile açmak main hesapta mantık olarak hiç mantıklı değil. Yan hesap açıp onu kasmak gayet iyi hileyle harici olarak legit oynarsan WH olduğu için hile olduğun zor anlaşılır

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Detected olana kadar ban yemezsiniz. ana hesapta açmayı önermem (sizin isteğinize bağlı). hespa banı açılmaz hwid ban için spoofer lazım güvenilir bir kaynaktan. 1 2 gün eğlencesine kullanmak istiyorsan ana hesapta kullanabilirsin bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
1- Tam gün veremem hileye ve pynayışına bağlı ama sitede bulunana baya götürüyor diyorlar
2-main hesapta açma mantıksız
3-formatla olmaz spoffer lazım şu an bu forumda yok
4- spofferin varsa hile açabilirsin ban yesen bile farklı hesaba girebilirsin ben daha dün ban yedim spoffe ile hwıd banı açtım

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ağa tamamen sana bağlı fazla dikkat çekmeden oyna fazla raport yemezsen sorun olmaz ban kolay kolay atmıyor zaten hile baya iyi

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.
1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
reis 1 2 gun için açma derim deymez kendi hesabında hiç açma format atmadan malesef oyuna tekrar giremiyosun 15 gün ve üzeri yersin onu net söyleyemem

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Legit oyarsan detected olana kadar banlanmazsın.
HWID Ban kaldırmak kolay bir işlem değil spoofer satın almalısın.

Shinigami
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eveygame'de herkesi öldürmediğiniz sürece hesabınızın banlanacağını düşünmüyorum

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eveygame'de herkesi öldürmediğiniz sürece hesabınızın banlanacağını düşünmüyorum
Eveygame ne oluyor ? Dün bir çocuk farkettirmeden aynı takımdaydık jet aldı skinli silahı var bıçak falan karşı takımı yok etti. Hepsi reportladı hileydi oda 40 50 kill son 4 oyun Ace aldı.

Shinigami
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eveygame ne oluyor ? Dün bir çocuk farkettirmeden aynı takımdaydık jet aldı skinli silahı var bıçak falan karşı takımı yok etti. Hepsi reportladı hileydi oda 40 50 kill son 4 oyun Ace aldı.
Sanırım arka arkaya çok fazla şikayet alırsan banlanıyorsun, Valorant'ı hiç aldatmadım bu yüzden ne kadar bariz görünebileceğini bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile oldugu sürece tr sunucularında zevk almak için hile ile oynayacaksın

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
abi bide ban yedikmi format lazm cihaz engel gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...