Seçkin Üye
lol de ki gibi inject ettikten sonra o hesap illa ban yiyecek mi yoksa kullanım sırasında mı ban yeniliyor?hiç ban yemeyenler var hile çıktığından beri oynayışa bağlı.
lol de ki gibi inject ettikten sonra o hesap illa ban yiyecek mi yoksa kullanım sırasında mı ban yeniliyor?hiç ban yemeyenler var hile çıktığından beri oynayışa bağlı.
lol de ki gibi inject ettikten sonra o hesap illa ban yiyecek mi yoksa kullanım sırasında mı ban yeniliyor?
Tüyolar verir misin ? Kaç saat oynuyorsun kaç maç dereceli atıyorsun kaç killi geçmiyorsun.1 ve 2 günlük için açmana hiç gerek yok bence Ben baya test ettim main hesapla oynuyorum ban yemedim çok güzelbazen eğlencesine Raze tam adam olduğu yere bomba atiyom adam helal olsun dio
O nasıl bomba atışı bazen böyle şaşırmalar oluyo maçlarda Ama uzun süre ban yemedim dikkat edersen sıkıntı çıkmıcaktır. Hesap çok pahalıysa emek varsa bence şuanlık açma sen bilirsin yine kullanıcıya göre değişiyo hile bazıları hep ban iyiyo onlar nasıl ban iyiyo çözemedim bende sıkıntı yok güzel ve bansız .
anladım kadarıyla legit oynuyorsun tamamen, hiç anlayıp report atanlar oluyor mu1 ve 2 günlük için açmana hiç gerek yok bence Ben baya test ettim main hesapla oynuyorum ban yemedim çok güzelbazen eğlencesine Raze tam adam olduğu yere bomba atiyom adam helal olsun dio
O nasıl bomba atışı bazen böyle şaşırmalar oluyo maçlarda Ama uzun süre ban yemedim dikkat edersen sıkıntı çıkmıcaktır. Hesap çok pahalıysa emek varsa bence şuanlık açma sen bilirsin yine kullanıcıya göre değişiyo hile bazıları hep ban iyiyo onlar nasıl ban iyiyo çözemedim bende sıkıntı yok güzel ve bansız .
main hesapta açmak mantıklı degil bu arada her hilenin ban atma riski var keske ban atmasa ben henüz kullanamadım ama eer kullanabilirsem main hesapta kullanıcamMerhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
reis 1 2 gun için açma derim deymez kendi hesabında hiç açma format atmadan malesef oyuna tekrar giremiyosun 15 gün ve üzeri yersin onu net söyleyememMerhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
Eveygame ne oluyor ? Dün bir çocuk farkettirmeden aynı takımdaydık jet aldı skinli silahı var bıçak falan karşı takımı yok etti. Hepsi reportladı hileydi oda 40 50 kill son 4 oyun Ace aldı.Eveygame'de herkesi öldürmediğiniz sürece hesabınızın banlanacağını düşünmüyorum
Sanırım arka arkaya çok fazla şikayet alırsan banlanıyorsun, Valorant'ı hiç aldatmadım bu yüzden ne kadar bariz görünebileceğini bilmiyorumEveygame ne oluyor ? Dün bir çocuk farkettirmeden aynı takımdaydık jet aldı skinli silahı var bıçak falan karşı takımı yok etti. Hepsi reportladı hileydi oda 40 50 kill son 4 oyun Ace aldı.