Valorant Private hile hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar ben yeni seçkin üye oldum valorant private hilesi hakkında aklımda sorular var öncelikle hiçbir şekilde belli etmeden legit bir şekilde oynarsam ban yer miyim?
2- gigabyte anakart için spoofer öneriniz var mı?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hiçbir şekilde belli etmezsen şu an için ban yok direkt algılanıp ban yok yani rapora düşersen birçok kişi tarafından manuel yersin

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
şuan da 3 gündür oynuyorum legit bir şekilde ban olayı şans işi spoofer yapacak biri yoska veya bilmiyorsan hiç girme bu işe tavsiyem

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
şu anda valorant private kullanıyorum ancak çok gecikme oluyor aşırı bir şekilde bunun bir çözümü yok mu?

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aşırı derecede belli etmediğin sürece hiç bir hileden ban yemezsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaslar delay olmasi daha iyi hic mi gamesenseiniz yok ya biraz da boyle bakin olaya mis gibi legit hile yani

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hiçbir şekilde belli etmezsen şu an için ban yok direkt algılanıp ban yok yani rapora düşersen birçok kişi tarafından manuel yersin
adc main hocam doğru söylüyor belli etmeden oynarsan ban yok şuan aktif olarak hileyi ban yemeden günde 5-6 oyun atarak 2 haftadır kullanıyorum ve plattan immo 2ye çok rahat bir şekilde çıktım.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
adc main hocam doğru söylüyor belli etmeden oynarsan ban yok şuan aktif olarak hileyi ban yemeden günde 5-6 oyun atarak 2 haftadır kullanıyorum ve plattan immo 2ye çok rahat bir şekilde çıktım.
Seckin uye olmama cok az kaldi heyecanliyim su hile dt olmadan ya da guncelleme gelmeden bi kere tadina bakabilsem ya

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bro hile tespit edildi mi bi defa bile kullanmışsan hesap gg olcak. o yüzden hile açtığın hesabın eninde sonunda banlanacağı bi gerçek, ha hile tespit edilmezse o ayrı mesele tabi :)

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben her el +25 vurarak kazanıyorum. 38 vurduğum maçlar var hatta bir maçı (gold elo) 13-0 kazandım ve 19-0-1 bitirdim. Ama skoruma aldanmayın %100 legittim. 100 maç attıysam 7 8 kişi hile demiştir. Genelde flick atarak vuruyorum adamların üzerine aim koyarak çıkmam. Normalde nereye bakacaksam oraya aim koyarak çıkıyorum. Gerekirse ölürüm. Eğer adam vuramazsa, işte o zaman dönüp indiriyorum. Adamı vurcam diye bir kerelikten bir şey olmaz oyunu kazandırır demeyin, vurmayın.
Şuanlık ud ama yarın dt olur hep beraber ban yeriz orasını bilemem ama yemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam Vanguard Algılamadığı Ve Legit oynadığın Sürece Ban Yemessin Fakat Birçok Kişiden Report Alırsan MAnuel Yersin +Sadece wallhack Tavsiye Ederim

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
insanlarda bu var hile alayım pataküte vurayım ama ban yemeyeyim ud olsun öyle bişey yok normal davranıp önemli anlarda eli alacaksın bitip gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...